Åbyvägen 11 / Centrum / Mölndal

VILLALÄGENHET I CENTRALA MÖLNDAL

Slutpris
2 780 000 kr
Boarea
75 kvm
Avgift
5 070 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2020-06-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Åbyvägen såldes av oss 2020-06-02. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Åbyvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Unikt tillfälle! Villalägenhet i centrala Mölndals med cykelavstånd till Göteborg. Totalrenoverad 3:a högst upp i huset, som ursprungligen va en 4:a. Här bor du med generösa ytor, grönskande innergård, balkong i soligt läge och 5 minuter promenad till Mölndals innerstad med alla butiker, restauranger och kollektivtrafik. Två parkeringsplatser ingår i avgiften!

Luftig hall med kapphylla, två generösa och ljusa sovrum med mycket ljusinsläpp och garderober, möjlighet att göra om till tre sovrum finns. Stort kök med plats för matbord för 8 personer. Gott om förvaring och arbetsyta. Helkaklat badrum med golvvärme, badkar, spotlights och skåp. Vardagsrummet är lättmöblerat och stort med fönster i två väderstreck. Utgång till balkongen finner ni härifrån. Balkongen är rymlig med plats för balkong,möbler och planteringar.

Gröna omgivningar och lugna gator med centralt läge. Närhet till allt du kan behöva såsom mataffär, butiker, gym, natur, kommunikationer, Sahlgrenska, Göteborg centrum och Mölndals Centrum. Med tåg tar det cirka 11 minuter från Mölndals Centrum till Göteborgs centralstation och med spårvagn tar det cirka 14 minuter till Korsvägen. Gångavstånd till nya Mölndals Innerstad.

Varmt välkomna på visning för att uppleva denna fantastiska bostad på plats!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Centrum - Mölndals Innerstad

Shopping

Mölndal Galleria är ett lättillgängligt och trivsamt stadsdelscentrum som möter människors vardagsbehov av shopping och service. Med 65 butiker, caféer och restauranger i centralt läge är Mölndal Galleria en naturlig del av Mölndals innerstad. Utmed gågatan i Mölndals innerstad finns flera mysiga butiker och restauranger som tilltalar de flesta.

Sport och fritid runt hörnet

Området erbjuder inte bara hög aktivitet utan även en aktiv livsstil. I Mölndal Galleria finns Nordic Wellnes och lite längre bort finns Åby Arena, Åbytravet och Åbybadet. För de som vill promenera eller motionera utomhus är det nära till Safjällets naturreservat som ligger alldeles norr om Mölndals innerstad.

Kommunikationer

Det är lätt att hitta till Mölndals innerstad. Kom till fots, med spårvagn, buss, pendeltåg eller bil. Om du reser med kollektivtrafiken så finns en av Västrafiks större knutpunkter här och hållplatserna heter Mölndal centrum och Mölndal station.

Familjeliv

Som boende i Mölndals innerstad har du närhet till både skolor och förskolor. Stadsparken har en fin lekplats och fria ytor för lek eller varför inte besöka Åbybadet för en dag med vattenlek.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.