Delbancogatan 11 B / Enerbacken / Mölndal

Slutpris
2 520 000 kr
Boarea
75,5 kvm
Avgift
4 203 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-02-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Delbancogatan såldes av oss 2019-02-08. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Delbancogatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Enerbacken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu presenteras en trevlig och renoverad 3:a med fritt läge i Enerbacken! Ytan fördelas på ett kök med bra arbetsytor och plats för matbord, ljust och rymligt vardagsrum, två väl tilltagna sovrum varav ett av sovrummen har utgång till balkongen, helkaklat badrum med badkar och en hall med stor klädkammare.

Här bor du bekvämt i populära HSB BRF Enerbacken i mycket omtyckt område nära till grönområden, kommunikationer, service och bad. Välskött förening med bra ekonomi och fina gröna innergårdar och många gemensamma lokaler som gästlägenhet, festlokal, bastu & gym, hobbyrum, pingisrum samt basketplan.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration