Eklanda vall 67 / Eklanda / Mölndal

Underbar uteplats

Slutpris
5 820 000 kr
Boarea
120 kvm
Driftkostnad
31 545 kr/år
Tomtarea
255 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2019-08-27
Bostaden är såld!

Denna parhus på Eklanda Vall såldes av oss 2019-08-27. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Eklanda Vall

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Eklanda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Eklanda Vall 67! Äntligen ett större parhus i sydvästläge med gräsmatta! Ett mycket fint parhus med en underbar uteplats på baksidan med både dags- och kvällssol utmärkt för kvällsgrillning med vänner och familj. Här finns rymlig altan, gräsmatta, rabatter, inglasat uterum samt SPA-bad! Vid SPA-badet finner du ytterligare en mysig uteplats. På framsidan har du en perfekt uteplats för frukosten med hela familjen. Entréplan är fördelat på ett stor vardagsrum och fräscht kök i öppen planlösning, kontor/sovrum, helkaklat badrum, hall och tvättstuga. På övre plan finner du tre ljusa sovrum varav ett med klädkammare, allrum samt ett helkaklat badrum. På tomten finns förråd, cykelparkering och bilparkering samt på baksidan ligger barnens domäner med en lång studsmatteallé :-)

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Eklanda

Eklanda ligger naturskönt mellan Mölndal och Göteborg och lockar med sitt lugna och barnvänliga läge i kombination med närheten till storstadens alla möjligheter.

Service

Här finns närservice i form av en liten affär och en pizzeria. Endast några minuter bort ligger det stora Köpcentret 421 med Ica Maxi, KappAhl, HM, Dressman, Hemtex med flera och inte långt bort finns också Sisjöns stora utbud, Frölunda Torg och Mölndals Centrum med nya Gallerian.

Natur och fritid

Ett boende här är mycket attraktivt för barnfamiljer men även för andra som uppskattar närheten till naturen. Här är det gångavstånd till Änggårdsbergens naturreservat med fina löpspår samt härliga cykel- och promenadvägar mot Botaniska trädgården och Slottsskogen i Göteborg. Kort sagt ett härligt och naturnära boende med storstadens puls runt hörnet!

Kommunikation

Bra kommunikationer med buss till Mölndals Centrum eller Frölunda Torg, därifrån man sedan tar sig vidare med pendeltåg eller spårvagn. Med ett Västtrafikkort eller en biljett som gäller i Göteborg kan man resa till hållplatser i Eklanda utan att betala något extra (Omlottzon Eklanda). Perfekt för dig som pendlar! Med bil tar man sig snabbt till både Göteborgs och Mölndals centrum.

Familjeliv

Eklanda erbjuder ett flertal förskolor samt Eklandaskolan (F-6) inom promenadavstånd. Lekplatser finns det också gott om och många av dem är lätta att nå utan att behöva korsa någon större väg.

Liknande bostäder i närheten