Gärdegatan 2 E

Gärdegatan 2 E

Slutpris

3 750 000 kr


Krokslätt— Mölndal

Gärdegatan 2 E


Slutpris
3 750 000 kr

Krokslätt— Mölndal

Välkommen till en av Mölndals finaste trerummare!

Välkommen hit till Krokslätt och en unik trerummare om 79 kvadratmeter. Denna gavellägenhet är belägen högst upp i huset vilket ger ett privat, tyst och insynsskyddat läge och bostadsytan är fördelad över öppna, sociala ytor och erbjuder bland annat utsikt i tre väderstreck genom stora fönster och lättmöblerade rum – helt enkelt ett exklusivt boende i mycket fint skick. Från det moderna köket är det utgång till den stora balkongen i västligt läge som är insynsskyddad och erbjuder en härlig utsikt över hustaken. Garage finns att hyra i källaren.

Här i Krokslätt är det lätt att trivas – läget på Gärdegatan är fenomenalt! Här bor du attraktivt och centralt i ett expansivt område, med nära till både buss och spårvagn, mataffär och restauranger samt gång och cykelavstånd till Göteborgs innerstad. För den som föredrar buss och spårvagn är det Göteborgstaxa som gäller från Gärdegatan. Ett trevligt café med eget bageri finns i entréplan, Krokslätts torg finns en kort promenad bort samt härliga Safjällets naturreservat finns i närområdet. På Safjället erbjuds fina löparspår i vacker natur och ett par ställen där man kan slå sig ner för en grillning i sommartider. För den aktive finns här även flertalet gym inom promenadavstånd. Det här är ett boende som klippt och skuret för dig som vill bo lugnt och tyst men ändå centralt!


Boarea
79 kvm
Avgift
4 769 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 (Hiss finns)
Såld
2019-03-18

Mäklarhuset Mölndal

Denna lägenhet på Gärdegatan såldes av oss 2019-03-18. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Gärdegatan.

Boka värdering

Åsa Söderback

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.