Gärdegatan 2 E / Krokslätt / Mölndal

Välkommen till en av Mölndals finaste trerummare!

Slutpris
3 750 000 kr
Boarea
79 kvm
Avgift
4 769 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 (Hiss finns)
Såld
2019-03-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Gärdegatan såldes av oss 2019-03-18. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Gärdegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Krokslätt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen hit till Krokslätt och en unik trerummare om 79 kvadratmeter. Denna gavellägenhet är belägen högst upp i huset vilket ger ett privat, tyst och insynsskyddat läge och bostadsytan är fördelad över öppna, sociala ytor och erbjuder bland annat utsikt i tre väderstreck genom stora fönster och lättmöblerade rum – helt enkelt ett exklusivt boende i mycket fint skick. Från det moderna köket är det utgång till den stora balkongen i västligt läge som är insynsskyddad och erbjuder en härlig utsikt över hustaken. Garage finns att hyra i källaren.

Här i Krokslätt är det lätt att trivas – läget på Gärdegatan är fenomenalt! Här bor du attraktivt och centralt i ett expansivt område, med nära till både buss och spårvagn, mataffär och restauranger samt gång och cykelavstånd till Göteborgs innerstad. För den som föredrar buss och spårvagn är det Göteborgstaxa som gäller från Gärdegatan. Ett trevligt café med eget bageri finns i entréplan, Krokslätts torg finns en kort promenad bort samt härliga Safjällets naturreservat finns i närområdet. På Safjället erbjuds fina löparspår i vacker natur och ett par ställen där man kan slå sig ner för en grillning i sommartider. För den aktive finns här även flertalet gym inom promenadavstånd. Det här är ett boende som klippt och skuret för dig som vill bo lugnt och tyst men ändå centralt!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration