Görjelycksgatan 8

Görjelycksgatan 8

Slutpris

4 045 000 kr


Kvarnbyn— Mölndal

Görjelycksgatan 8


Slutpris
4 045 000 kr

Kvarnbyn— Mölndal

Unik möjlighet att förvärva en stor 4:a med villakänsla i anrika Kvarnbyn!

På Görjelycksgatan 8 ges nu möjlighet att flytta in i detta fantastiska bostadsrättsparhus med villakänsla! Här får du möjlighet att njuta av alla fördelar med att bo i en bostadsrättsförening men ändå känslan av att bo i en villa. Med fantastisk miljö i mysiga Kvarnbyn ett stenkast i från Mölndals innerstad med alla dess utbud av butiker och restauranger.

Bostaden är fördelad i två plan. På entréplan har man ett välplanerat och ljust kök med öppen och social planlösning mot vardagsrummet. En härlig braskamin som sprider värme i hela bostaden. Toalett med tvättavdelning utrustad med tvättmaskin och torktumlare samt en välkomnande hall med bra förvaring i skjutdörrsgarderob. En trappa upp har du dessutom tre rogivande och fina sovrum. Det största sovrummet har en egen klädkammare. Badrum med gott om förvaring i skåp, badkar med magisk utsikt! Badrummet är även utrustat med handfat med kommod, dusch och toalett. Här finns både värmegolv och spotlights i taket. I direktanslutning vid husets entré finns ett rymligt förråd där det ryms allt man kan tänka sig behöva samt en mysig uteplats som ägs av föreningen och som får njutas av medlemmarna som bor i föreningen. Uteplatsen ligger i lummig miljö med sol hela dagen.

Här bor man i en trivsam förening med härlig gemenskap. Byggnaderna är K-märkta eller Q-märkta vilket innebär att de har ett kulturhistoriskt värde med högre krav för vad som får och inte får göras med husen. Alla grönytor är gemensamma och sköts tillsammans i föreningen. Här finns lekplats, lekstuga, studsmatta samt odlingsmöjligheter. Runt knuten finner ni Kvarnbyns kulturarv och dess vackra omgivningar. Här bor ni alldeles intill de gamla fabrikslokalerna, mysiga caféer, anrika kvarterskrogen Kråkans Krog samt second hand butik. I närområdet ligger Gunnebo slott och trädgårdar som är en av Sveriges främsta 1700- tals anläggningar och ligger vackert belägen mellan Stensjön och Rådasjön. Från bostan är det ca 15 minuters promenad ner till Mölndals innerstad. Där du har flertal butiker, restauranger och livsmedelsbutiker.

Välkommen att kontakta mig för möjlighet till förhandsvisning!


Boarea
106.5 kvm
Avgift
10 008 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 våningar (Hiss finns ej)
Såld
2023-01-09

Mäklarhuset Mölndal

Denna lägenhet på Görjelycksgatan såldes av oss 2023-01-09. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Görjelycksgatan.

Boka värdering

Hanna Gole

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.