Gundas gata 89

Gundas gata 89

Slutpris

4 800 000 kr


Balltorp— Mölndal

Gundas gata 89


Slutpris
4 800 000 kr

Balltorp— Mölndal

RENOVERAT PARHUS MED 3 UTEPLATSER OCH NATUREN SOM GRANNE

Underbart parhus med kanske det absolut bästa läget i Balltorp! Välkomna att flytta in i ett ytterst välplanerat hus om totalt 118 kvm i två plan med 4rok (möjlighet att göra om till 5rok) i barnvänliga, naturnära och populära Balltorp. Här bor du bekvämt med skolor, busshållplats, affär, golfplan och löpspår inom gångavstånd.

Huset har genomgott en helrenovering och har tre fantastiska uteplatser. På framsidan finns en träaltan med kvällssol. Intill ligger en separat carport samt ett förråd. På husgaveln finns en mindre trädgård i sluttning, med möjlighet att odla eller ha studsmatta. På baksidan av huset så finns en stor altan i bästa sydvästläge med absolut noll insyn och endast naturutsikt. På övre plan finns också en balkong som vetter mot skogen i soligt sydvästläge.

Ni välkomnas in genom en rymlig hall med klinker, golvvärme och skjutdörrsgarderober. I anslutning ligger ett helkaklat badrum med dusch. Vidare in väntar den sociala delen av huset med öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Köket går i vinkel och har gott om arbetsyta på både bänkskivan och köksön, här finns även golvvärme, integrerade vitvaror och mycket förvaring. Från vardagsrummet når du även balkongen.

En trappa ner finns en tvättstuga, ett helkaklat badrum med dusch (möjlighet att sätta in badkar), tre rejäla sovrum med skjutdörrsgarderober i vardera samt utgången till altanen från ena rummet.

Här bor man perfekt med närhet till skog, mark, lekplatser och skolor. Med flera vackra grönområden och fina badsjöar finns det alltid något att hitta på när sommarhalvåret är här. För pendlaren fungerar det utmärkt och enkelt att ta sig till centrala Göteborg med buss, tåg eller bil. För den golfintresserade finns Hills Golfklubb i närheten.


Boarea/biarea
103/13 kvm
Driftkostnad
31 260 kr/år
Tomtarea
369 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-05-14

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.