Kvarnbygatan 39 / Kvarnbyn / Mölndal / Nyproduktion

Nyproducerad & exklusiv 2:A med stor uteplats på Kvarnbyn

Slutpris
2 695 000 kr
Boarea
53 kvm
Avgift
3 251 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 (Hiss finns)
Såld
2017-09-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kvarnbygatan såldes av oss 2017-09-22. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Kvarnbygatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kvarnbyn är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett ypperligt läge på eftertraktad adress erbjuds en nyproducerad och ljus lägenhet i allra bästa skick! Härlig rymd, stora fönsterpartier, exklusiva materialval och stor uteplats om ca 10 kvm i bästa sydvästläge. Marken på uteplatsen är upplåten, lägenhetens ägare har nyttjanderätt och kan därmed bygga om/bygga till med föreningens godkännande. Specialdesignat kök från Marbodal i vitt med mörkare bänkskiva och integrerade vitvaror med all tänkbar utrustning. Tilltalande planlösning med social öppning mellan kök och vardagsrum. Duschrum med egen tvättavdelning, stort sovrum med 4 garderober och ett garage finns reserverat för den som önskar ha det.

För att se 3D bilder på lägenheterna och området, gå in på länken och hör av er till mig om ni är intresserade: https://www.bonava.se/bostad/goteborg/molndal/kvarnbyn/kvarnbyfallet-i-kvarnbyterrassen#images

På några minuters promenadavstånd kommer du till både Stensjön och dess badplatser samt dess fina natur, affärer, skolor, butiker och kommunikationer. Från Kvarnbygatan kommer du enkelt och snabbt till Mölndals Centrum där utbudet är stort och större kommer det bli då det under 2018 kommer stå en galleria färdig. Därifrån avgår både buss, spårvagn och tåg. Spårvagn nummer 2 och 4 tar dig raka vägen till Korsvägen från Mölndals station på ca 10 minuter.
Bostaden beräknas vara färdigbyggt i slutet av oktober. Snabbt tillträde är möjligt för den som önskar.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information om detta guldkorn till bostad!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration