Sök Meny
Såld

Mölndal - Kvarnbyn / Kvarnbygatan 39

Nyproducerad & exklusiv 2:A med stor uteplats på Kvarnbyn

Med ett ypperligt läge på eftertraktad adress erbjuds en nyproducerad och ljus lägenhet i allra bästa skick! Härlig rymd, stora fönsterpartier, exklusiva materialval och stor uteplats om ca 10 kvm i bästa sydvästläge. Marken på uteplatsen är upplåten, lägenhetens ägare har nyttjanderätt och kan därmed bygga om/bygga till med föreningens godkännande. Specialdesignat kök från Marbodal i vitt med mörkare bänkskiva och integrerade vitvaror med all tänkbar utrustning. Tilltalande planlösning med social öppning mellan kök och vardagsrum. Duschrum med egen tvättavdelning, stort sovrum med 4 garderober och ett garage finns reserverat för den som önskar ha det.

För att se 3D bilder på lägenheterna och området, gå in på länken och hör av er till mig om ni är intresserade: https://www.bonava.se/bostad/goteborg/molndal/kvarnbyn/kvarnbyfallet-i-kvarnbyterrassen#images

På några minuters promenadavstånd kommer du till både Stensjön och dess badplatser samt dess fina natur, affärer, skolor, butiker och kommunikationer. Från Kvarnbygatan kommer du enkelt och snabbt till Mölndals Centrum där utbudet är stort och större kommer det bli då det under 2018 kommer stå en galleria färdig. Därifrån avgår både buss, spårvagn och tåg. Spårvagn nummer 2 och 4 tar dig raka vägen till Korsvägen från Mölndals station på ca 10 minuter.
Bostaden beräknas vara färdigbyggt i slutet av oktober. Snabbt tillträde är möjligt för den som önskar.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information om detta guldkorn till bostad!

Sponsrade länkar
Mölndal / Kvarnbyn
Kvarnbygatan 39
Slutpris: 2 695 000 kr
Boarea: 53 kvm
Avgift: 3 251 kr/mån
Driftkostnad: 348 kr/mån
Rum: 2 rum (1 sovrum)
Våning: 1 (Hiss finns)
Såld: 2017-09-22
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Västra Götaland / Mölndal / Kvarnbygatan