Kvarnbygatan 39

Kvarnbygatan 39

Slutpris

2 695 000 kr


Kvarnbyn— Mölndal— Nyproduktion

Kvarnbygatan 39


Slutpris
2 695 000 kr

Kvarnbyn— Mölndal— Nyproduktion

Nyproducerad & exklusiv 2:A med stor uteplats på Kvarnbyn

Med ett ypperligt läge på eftertraktad adress erbjuds en nyproducerad och ljus lägenhet i allra bästa skick! Härlig rymd, stora fönsterpartier, exklusiva materialval och stor uteplats om ca 10 kvm i bästa sydvästläge. Marken på uteplatsen är upplåten, lägenhetens ägare har nyttjanderätt och kan därmed bygga om/bygga till med föreningens godkännande. Specialdesignat kök från Marbodal i vitt med mörkare bänkskiva och integrerade vitvaror med all tänkbar utrustning. Tilltalande planlösning med social öppning mellan kök och vardagsrum. Duschrum med egen tvättavdelning, stort sovrum med 4 garderober och ett garage finns reserverat för den som önskar ha det.

För att se 3D bilder på lägenheterna och området, gå in på länken och hör av er till mig om ni är intresserade: https://www.bonava.se/bostad/goteborg/molndal/kvarnbyn/kvarnbyfallet-i-kvarnbyterrassen#images

På några minuters promenadavstånd kommer du till både Stensjön och dess badplatser samt dess fina natur, affärer, skolor, butiker och kommunikationer. Från Kvarnbygatan kommer du enkelt och snabbt till Mölndals Centrum där utbudet är stort och större kommer det bli då det under 2018 kommer stå en galleria färdig. Därifrån avgår både buss, spårvagn och tåg. Spårvagn nummer 2 och 4 tar dig raka vägen till Korsvägen från Mölndals station på ca 10 minuter.
Bostaden beräknas vara färdigbyggt i slutet av oktober. Snabbt tillträde är möjligt för den som önskar.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information om detta guldkorn till bostad!


Boarea
53 kvm
Avgift
3 251 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 (Hiss finns)
Såld
2017-09-22

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.