Kvarnbygatan 51 / Kvarnbyn / Mölndal / Nyproduktion

Nybyggd och genomtänkt 3:a på vackra Kvarnbyn med 2 uteplatser

Slutpris
3 600 000 kr
Boarea
78 kvm
Avgift
4 199 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 6 (Hiss finns)
Såld
2018-02-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kvarnbygatan såldes av oss 2018-02-07. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Kvarnbygatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kvarnbyn är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nybyggd, genomtänkt och familjevänlig 3:a belägen på Kvarnbyns bergskam. Med utsikt över Mölndals charmiga torg bor man i ett nybyggt hem med vackra och praktiska material- och tillval i tidlös design. Yteffektiv och lättmöblerad planlösning med flera möjligheter och gott om förvaringsutrymmen. En bostad som är gjord för ett praktiskt och bekvämt liv i högklass.
Lägenheten har två uteplatser; den inglasade balkongen med sol från tidig förmiddag till sen kväll och uteplatsen där frukosten kan intas i soluppgången. Modernt Marbodal-kök med all tänkbar utrustning, helkaklat badrum med egen tvättavdelning och stort vardagsrum såväl som båda sovrummen.

På Kvarnbyn bor man i ett av Mölndals absoluta toppläge där charmig och gammal historia kombineras med nybyggnation och modernitet. Med endast en kort promenad från den pampiga hissen Kråkfoten till Mölndals Bro där pendeln tar dig in till Göteborgs centrala delar på 4 minuter. Förutom närheten till Mölndals torg och växande Innerstaden finns även Gunnebo slott, Råda- och Stensjön, Södra Långvattnet och flera motionsslingor och naturområden att välja mellan. Välkommen till Mölndals höjdpunkt!

Tillträdet beräknas vara under våren 2018. Lägenheten ligger i den högsta etappen med ett högt och fritt läge.

För mer bilder och info om bostaden, klicka här: https://www.bonava.se/bostad/goteborg/molndal/kvarnbyn/kvarnbyfallet-i-kvarnbyterrassen/a1303-kvarnbyfallet-i-kvarnbyterrassen

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration