Kvarnbygatan 31

Kvarnbygatan 31

Slutpris

2 900 000 kr


Kvarnby— Mölndal

Kvarnbygatan 31


Slutpris
2 900 000 kr

Kvarnby— Mölndal

Nybyggd 2:a i anrika Kvarnbyn med balkong om ca 19 kvm

Nu har du chansen att flytta in i en exklusiv och modern tvåa med en fantastisk balkong om hela 19 kvm i västerläge som vetter mot naturen.

På Kvarnbygatan 31 flyttar du in i ett nybyggt hus i en anrik miljö där Mölndals historia gör sig påmind. Generös takhöjd och stora fönsterpartier skapar ett fint ljusflöde över de askfärgade parkettgolvet och de vitmålade väggarna i den öppna planlösningen mellan vardagsrummet och det mörkare köket i modern stil.

Du stiger in i en luftig hall med plats för avgängning samt garderob. Ett helkaklat badrum med spotlights, golvvärme. grå klinker och vitt kakel. Tvättmaskin och torktumlare under en praktisk bänkskiva som skapar en egen tvätt avdelning. Stort kök från Marbodal med gott om arbetsyta. Hela köks- och vardagsrumsväggen har överskåp som skapar smarta förvaringslösningar. Mörkare kulör i köket som ger en rustik stil med utrustning som bl.a. diskmaskin, dubbla diskhon, kakel samt skåpsbelysning ovan bänk och inbyggda vitvaror. Vidare är bostaden planerad med ett rymligt sovrum med fyra garderober. Den stora balkongen om ca 19 kvm nås från både sovrummet och från vardagsrummet med ypperligt västerläge. Balkongen är insynsskyddad med snygga glasräcken. Dessutom finns det två gemensamma takterrasser i föreningen som passar perfekt för bl.a. mingel och fester.

På Kvarnbyn bor du dessutom nära allt. Några minuters promenad tar dig både till Stensjön och dess badplatser och fina natur, skolor, affärer, butiker och kommunikationer. Gångavstånd till Mölndals Centrum där utbudet är stort, dessutom finns en busshållsplats vid Gamla Torget som tar dig till både Mölndals centrum och Frölunda torg. Från Mölndals Centrum avgår både buss, tåg och spårvagn. Spårvagn nummer 2 och 4 tar dig på cirka 10 minuter raka vägen till Korsvägen från Mölndals station.

Välkommen till en modern och bekväm lägenhet i historisk miljö.


Boarea
54 kvm
Avgift
3 105 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
3 av 9 (Hiss finns)
Såld
2018-10-09

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.