Kvarnbygatan 25 / Kvarnbyn / Mölndal / Nyproduktion

Nybyggd 1:A på Kvarnbyn

Slutpris
2 250 000 kr
Boarea
43 kvm
Avgift
2 551 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
6 (Hiss finns)
Såld
2019-11-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kvarnbygatan såldes av oss 2019-11-14. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Kvarnbygatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kvarnbyn är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Härligt ljusinsläpp och välplanerade kvadratmeter erbjuds ni i denna nyproducerade 1:a i vackra Kvarnbyn. Balkong mot söder på våning 6 som ger ett högt och fritt läge.
Invändigt är bostaden fördelad över ett rymligt kök och vardagsrum med en sovalkov som med lätthet kan skärmas av mot resterande delen av rummet. Badrummet är helkaklat och välutrustat med duschhörn, tvättavdelning, WC, kommod samt handdukstork. I resterande del av lägenheten är parkettgolv och målade väggar.

Brf Mariedahl erbjuder ett modernt och bekvämt boende i en anrik miljö. Här bor ni i trivsam miljö med alla tänkbara bekvämligheter och goda kommunikationer ifrån Mölndals station. För den som föredrar bilen så finns det garage i huset, så du aldrig behöver bli blöt.

Inflyttning är preliminärt i Mars 2020.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.