Larssons Berg 15

Larssons Berg 15

Slutpris

2 900 000 kr


Stensjön— Mölndal

Larssons Berg 15


Slutpris
2 900 000 kr

Stensjön— Mölndal

VILLAKÄNSLA MED SOLDRÄNKT UTEPLATS & P-PLATS FRAMFÖR HUSET

Välkomna till denna fantastiska 2:a på Larssons Berg med en underbar altan omgiven av grönska, ett par hundra meter från Stensjön. Bostaden är lugnt belägen på markplan med kanske områdets bästa uteplats och trädgård. Här ligger solen på hela eftermiddagen och kvällen. Något som gör det extra lyxigt är att parkeringsplatsen ligger precis vid ingången och ett externt förråd som tillhör bostaden ligger precis intill uteplatsen. Denna bostad har en tilltalande och öppen planlösning. Med sina lättmöblerade, sociala ytor och generösa ljusinsläpp är det bara att flytta in och trivas!

Hallen är rymlig och välkomnande med gott om praktisk förvaring för ytterkläder med hyllsystem och garderob samt en angränsande klädkammare. Vidare in i lägenheten når man köket och vardagsrummet i öppen planlösning. Vardagsrummet rymmer soffgrupp, tv-möbel och hylla eller vitrinskåp om så önskas. Kök i vinkel med vita luckor och mörk bänkskiva erbjuder gott om förvaring och har även ett mindre fönster ovan diskbänken. Matplatsen har en naturlig och ljus placering intill de stora fönsterpartierna. Sovrum med tre garderober och plats för dubbelsäng samt sängbord och arbetsplats. Stort helkaklat badrum med duschhörna, WC, kommod samt tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk. En riktig pärla med genomgående ljusa väggar och fina golv!

Här bor du i en naturnära omgivning med sjön ett stenkast bort, med Gunnebo en promenad ifrån och dessutom finns flertalet fina promenadstråkar, badplatser och restauranger. Busshållplatsen är 3 min promenad bort. Varmt välkomna på visning och att kontakta mäklaren för mer information!


Boarea
61.5 kvm
Avgift
4 088 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 (Hiss finns)
Såld
2020-09-24

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.