Piltegatan 5 C

Piltegatan 5 C

Slutpris

3 120 000 kr


Bosgården— Mölndal

Piltegatan 5 C


Slutpris
3 120 000 kr

Bosgården— Mölndal

RENOVERAD 3:A MED BALKONG I SYD

Välkommen till populära Bosgården och denna renoverade 3:a med stor balkong i söderläge, två trappor upp i huset med utsikt över den gröna innergården. Här bor ni i 70 välplanerade kvadratmeter där inget lämnats åt slumpen. Ni välkomnas in av en ljus och luftig hall med mycket förvaringsutrymmen och flertalet garderober. Ett totalrenoverad kök från 2016 med köksö, integrerade vitvaror, djupa fönsterpartier och öppen planlösning in till vardagsrummet och balkongen. Väl inne i vardagsrummet ryms gott om plats för stor soffgrupp och matmöbel för 8 personer. Härifrån når ni den burspråksformade balkongen som vetter mot innergården och i sydligt läge. Två väl tilltagna sovrum med ljust golv och vita väggar, varav ena har stor garderob med elfasystem. Det helkaklade och stambytta badrummet har stor regndusch, handfat med kommod och spegelskåp samt handdukstork.

Här bor du bekvämt med fina gröna innergårdar med grillplats, utemöbler och fin lekplats. Nära dagis, skolor, kommunikationer och nybakat bröd från Bageri Brogyllen. Området ligger fint mitt emellan Safjällets naturområde och Änggårdsbergen. Med cykel tar det ca 15 min till Göteborg (Chalmers eller Korsvägen) och ca 5 min till Mölndal centrum. Här bor även i en stabil HSB förening med låg avgift, utan insyn och med gångavstånd till det mesta!


Boarea
70 kvm
Avgift
4 093 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-09-18

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.