Piltegatan 5 C / Bosgården / Mölndal

RENOVERAD 3:A MED BALKONG I SYD

Slutpris
3 120 000 kr
Boarea
70 kvm
Avgift
4 093 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-09-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Piltegatan såldes av oss 2019-09-18. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Piltegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bosgården är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till populära Bosgården och denna renoverade 3:a med stor balkong i söderläge, två trappor upp i huset med utsikt över den gröna innergården. Här bor ni i 70 välplanerade kvadratmeter där inget lämnats åt slumpen. Ni välkomnas in av en ljus och luftig hall med mycket förvaringsutrymmen och flertalet garderober. Ett totalrenoverad kök från 2016 med köksö, integrerade vitvaror, djupa fönsterpartier och öppen planlösning in till vardagsrummet och balkongen. Väl inne i vardagsrummet ryms gott om plats för stor soffgrupp och matmöbel för 8 personer. Härifrån når ni den burspråksformade balkongen som vetter mot innergården och i sydligt läge. Två väl tilltagna sovrum med ljust golv och vita väggar, varav ena har stor garderob med elfasystem. Det helkaklade och stambytta badrummet har stor regndusch, handfat med kommod och spegelskåp samt handdukstork.

Här bor du bekvämt med fina gröna innergårdar med grillplats, utemöbler och fin lekplats. Nära dagis, skolor, kommunikationer och nybakat bröd från Bageri Brogyllen. Området ligger fint mitt emellan Safjällets naturområde och Änggårdsbergen. Med cykel tar det ca 15 min till Göteborg (Chalmers eller Korsvägen) och ca 5 min till Mölndal centrum. Här bor även i en stabil HSB förening med låg avgift, utan insyn och med gångavstånd till det mesta!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Bosgården

Bosgården ligger centralt med närhet till Mölndals centrum och ca 15 min till Göteborgs centrum. Här bor man lugnt men nära till allt, nära kommunikationer och bra läge nära naturen med Safjället naturreservat några hundra meter bort.

Service

Nära till service som t.ex. servicebutiker, pizzerior och Brogyllens bageri, vårdcentral och Mölndals sjukhus. Gångavstånd till Mölndals trivsamma stadsdelscentrum med stort serviceutbud.

Natur och fritid

Bosgården ligger granne med populära Safjällets naturreservat med elljusspår, fotbollsplaner, utegym och grillplatser. Inom naturreservatet ryms också flera promenadstigar och löpslingor med fin utsikt över stan. Cykelavstånd till Åbys sportområde med simhall, gym, ishall, tennis, badminton och flera fotbollsplaner.

Kommunikationer

I Bosgården har du cykelavstånd till nästan allt. Till Göteborg når man via cykel t.ex. Korsvägen eller Chalmers på knappa 15 min. Till Mölndal cyklar man på 3 min. Nära flera hållplatser med både buss och spårvagn. Föredrar du att resa med bil så ligger Bosgården centralt och bra utanför biltullarna med närhet både till E6, Söderleden och riksväg 40 till Borås.

Familjeliv

Närheten och kommunikationerna till Sahlgrenska och Chalmers passar unga och studenter samtidigt som barnfamiljerna uppskattar de trevliga innergårdarna, lekplatser och närhet till flera olika dagis och skolor i området.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.