Pinnharvsgatan 5 C

Pinnharvsgatan 5 C

Slutpris

3 300 000 kr


Mölndal

Pinnharvsgatan 5 C


Slutpris
3 300 000 kr

Mölndal

RYMLIG 4:A HÖGST UPP MED FRI UTSIKT & BALKONG I SYDVÄSTLÄGE!

Välkomna till en ytterst välplanerad och fint renoverad 4:a, högst upp i huset med soldränkt balkong, ingen insyn och ett stenkast från matbutik, natur och kollektivtrafik.

Hela lägenheten har genomgående fint parkettgolv och vitmålade väggar. Hallen är ljus och här finns god plats för avhängning, med möjlighet att bygga in flera garderober. I direkt anslutning ligger ett av badrummen. Detta är totalrenoverat och har både dusch, badkar, handfat med kommod, wc, spegelskåp och handdukstork. Förberett för tvättmaskin och torktumlare. Vidare in finns ytterligare ett wc med handfat och högskåp.
Köket är likaså renoverat och utrustat med rostfria vitvaror och plats för matbord intill fönstret. Vardagsrummet är väldigt rymligt och lättmöblerat. Här finns plats för stor soffgrupp samt matbord för 6-8 personer. Utgången till den soldränkta sydvästbalkongen når ni härifrån.
Master bedroom har både två platsbyggda garderober och en stor skjutdörrsgarderob med spegeldörrar. Sovrum två är ljust och rymligt och sovrum tre har två garderober.

Bredband och kabel-tv ingår i månadsavgiften. Möjlighet till egen parkering erbjuds för 220 kr/månad och garage finns att hyra på området (kö). Till lägenheten hör också ett rejält förråd i källaren. Mycket barnvänlig innergård.

I Bifrost bor du med närhet både till natur och all service du kan önska. Området är lugnt och bebyggelsen blandad med både villor och lägenhetshus. Alldeles nära ligger en matbutik med posttjänst och generösa öppettider. För ett större utbud ligger Mölndal Innerstad endast ca 1,5 km bort. Flertalet skolor och förskolor finns på promenadavstånd.

Kollektivtrafik tar dig snabbt och enkelt till Sahlgrenska, Chalmers, Linné och centrala Göteborg. Närmaste hållplats ligger endast några hundra meter från huset. Cykelleder tar dig snabbt dit du vill och motionen får du på köpet! Om du föredrar att promenera eller löpträna finns två naturreservat alldeles utanför där du kan promenera eller springa ända till Botaniska trädgården genom Änggårdsbergen eller välja att ta dig upp på Safjället med dess elljusspår.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och bokning av visning!


Boarea
94 kvm
Avgift
5 469 kr/mån
Rum
4 rum
Våning
3 av 3
Såld
2020-08-27

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.