Samuel Norbergsgatan 9

Samuel Norbergsgatan 9

Slutpris

3 120 000 kr


Kvarnbyn— Mölndal

Samuel Norbergsgatan 9


Slutpris
3 120 000 kr

Kvarnbyn— Mölndal

Fantastisk 2:a med balkong i söder om ca 23 kvm på våning 8/9!

Välkommen till denna moderna tvåa högt upp i huset som erbjuder en fantastisk utsikt över Kvarnbyns kulturhistoriska miljö. Bostaden har genomgående ljusa väggar och vackra enhetliga golv. Köket ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet och är utrustat med integrerad diskmaskin, spis, ugn, micro, kyl och frys. Här finns också stora härliga fönsterpartier som ger ett generöst ljusinsläpp. Balkongen är underbar och ligger i söderläge så soltimmarna är många. Ett rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng, praktisk garderobsvägg samt utgång till balkongen även här. Badrummet är helkaklat och har takdusch, vägghängd WC och kommod samt en tvättavdelning med både tvättmaskin och torktumlare. Föreningen har en gemensam takterrass.

Att bo intill Kvarnbyns unika miljö är få förunnat. Det småskaliga och gemytliga genomsyrar livet här, samtidigt som man har Mölndals innerstad på bekvämt avstånd. Kvarnbyn skiljer sig från omgivande stadsdelar genom sin gamla bebyggelse och den brusande Mölndalsån som forsar ner längs sluttningen mellan husen. Du bor med promenadavstånd till Mölndals innerstad och gallerian med ett flertal butiker, restauranger och caféer. Goda kommunikationer med bussar från Gamla Torget, tåg från Mölndals station eller spårvagn från Mölndals centrum som snabbt tar dig in till centrala Göteborg på bara 13 min. Promenadvägar med fina naturområden finns i närheten medan Gunnebo Slott, badsjöarna Stensjön och Rådasjön ligger inom kort avstånd.


Boarea
63 kvm
Avgift
5 434 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
8 av 9 (Hiss finns)
Såld
2024-01-24

Mäklarhuset Mölndal

Denna lägenhet på Samuel Norbergsgatan såldes av oss 2024-01-24. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Samuel Norbergsgatan.

Boka värdering

Julia Hult

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.