Svanegatan 4 / Kvarnby / Mölndal

Slutpris
5 390 000 kr
Boarea/biarea
105/25 kvm
Driftkostnad
33 652 kr/år
Tomtarea
749 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2017-05-25
Bostaden är såld!

Denna villa på Svanegatan såldes av oss 2017-05-25. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Svanegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kvarnby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Har du strosat runt på Kvarnbyns kullerstensgator, tittat på de charmiga husen med dess vackra trädgårdar och tänkt; det hade varit fantastiskt att få bo här!
Nu har du chans att förvärva ett hus belägen på solig trädgårdstomt med högt läge i Kvarnbyn. Huset har kvar många charmiga detaljer från sin era och kan bli en riktig pärla med möjligheten att sätta sin egen prägel på.

Detta mysiga hus har 3 sovrum, vardagsrum och matsal i fil samt kök. Det finns även gott om förvaring i sidovindarna, Gästtoalett finns på entréplan och duschrum på övre plan. Delvis källare med snickarbod och tvättstuga. Det finns även ett separat förråd och parkering på tomten. Romantisk trädgårdstomt med såväl syren som fruktträd. Här finns även plats för lek och bus samt odlingar.

Här bor du med närhet till service såsom busshållplats, skola, dagis, matvarubutiker, shoppingstråk, apotek, bibliotek, vårdcentral och sjukhus.
På gångavstånd når du Gunnebo Slott och trädgårdar samt Stensjön. Har du småbarn så ligger badplats vid Stensjön bara en promenad bort och om dina tonåringar känner för ett kvällsdopp så ligger badsjön Långvattnet endast 2 km bort.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration