Sök Meny
Såld

Mölndal - Kvarnby / Svanegatan 4

Har du strosat runt på Kvarnbyns kullerstensgator, tittat på de charmiga husen med dess vackra trädgårdar och tänkt; det hade varit fantastiskt att få bo här!
Nu har du chans att förvärva ett hus belägen på solig trädgårdstomt med högt läge i Kvarnbyn. Huset har kvar många charmiga detaljer från sin era och kan bli en riktig pärla med möjligheten att sätta sin egen prägel på.

Detta mysiga hus har 3 sovrum, vardagsrum och matsal i fil samt kök. Det finns även gott om förvaring i sidovindarna, Gästtoalett finns på entréplan och duschrum på övre plan. Delvis källare med snickarbod och tvättstuga. Det finns även ett separat förråd och parkering på tomten. Romantisk trädgårdstomt med såväl syren som fruktträd. Här finns även plats för lek och bus samt odlingar.

Här bor du med närhet till service såsom busshållplats, skola, dagis, matvarubutiker, shoppingstråk, apotek, bibliotek, vårdcentral och sjukhus.
På gångavstånd når du Gunnebo Slott och trädgårdar samt Stensjön. Har du småbarn så ligger badplats vid Stensjön bara en promenad bort och om dina tonåringar känner för ett kvällsdopp så ligger badsjön Långvattnet endast 2 km bort.

Varmt välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Mölndal / Kvarnby
Svanegatan 4
Slutpris: 5 400 000 kr
Boarea/biarea: 105/25 kvm
Driftkostnad: 33 652 kr/år
Tomtarea: 749 kvm
Rum: 5 rum, varav 3 är sovrum
Såld: 2017-05-25
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Hetaste inredningstrenderna i höst!
  Hetaste inredningstrenderna i höst!

  Hösten är på ingång och vi ser fram emot den i särklass mysigaste tiden på året. Chilli’s inredningsexpertJohanna Niva listatRde senaste trenderna

 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

  Bostad / Sverige / Västra Götaland / Mölndal / Svanegatan