Sök Meny
Såld

Mölndal - Kvarnby / Svanegatan 4

Har du strosat runt på Kvarnbyns kullerstensgator, tittat på de charmiga husen med dess vackra trädgårdar och tänkt; det hade varit fantastiskt att få bo här!
Nu har du chans att förvärva ett hus belägen på solig trädgårdstomt med högt läge i Kvarnbyn. Huset har kvar många charmiga detaljer från sin era och kan bli en riktig pärla med möjligheten att sätta sin egen prägel på.

Detta mysiga hus har 3 sovrum, vardagsrum och matsal i fil samt kök. Det finns även gott om förvaring i sidovindarna, Gästtoalett finns på entréplan och duschrum på övre plan. Delvis källare med snickarbod och tvättstuga. Det finns även ett separat förråd och parkering på tomten. Romantisk trädgårdstomt med såväl syren som fruktträd. Här finns även plats för lek och bus samt odlingar.

Här bor du med närhet till service såsom busshållplats, skola, dagis, matvarubutiker, shoppingstråk, apotek, bibliotek, vårdcentral och sjukhus.
På gångavstånd når du Gunnebo Slott och trädgårdar samt Stensjön. Har du småbarn så ligger badplats vid Stensjön bara en promenad bort och om dina tonåringar känner för ett kvällsdopp så ligger badsjön Långvattnet endast 2 km bort.

Varmt välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Mölndal / Kvarnby
Svanegatan 4
Slutpris: 5 400 000 kr
Boarea: 105 kvm
Driftkostnad: 33 652 kr/år
Tomtarea: 749 kvm
Rum: 5 rum, varav 3 är sovrum
Såld: 2017-05-25
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Västra Götaland / Mölndal / Svanegatan