Torggatan 12 / Mölndal

Genomgångslägenhet med utsikt!

Slutpris
2 755 000 kr
Boarea
89 kvm
Avgift
5 332 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
1 (Hiss finns)
Såld
2019-11-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Torggatan såldes av oss 2019-11-13. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Torggatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Torggatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna ljusa och välplanerade lägenhet på populära Torggatan. Ett hem med stilrena materialval, goda förvaringsmöjligheter och en uteplats i anslutning till entrén. Möts av en lägenhet med generösa sociala ytor och stora fönsterpartier mot en fantastisk utsikt.

Här bor du i ett bekvämt boende med både tvättmaskin och diskmaskin i lägenheten i trygg HSB-förening som bland annat erbjuder gym och bastu. Nära goda kommunikationer samtidigt som du har naturen runt hörnet.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.