Vänortsgatan 28

Vänortsgatan 28

Slutpris

3 350 000 kr


Bosgården— Mölndal

Vänortsgatan 28


Slutpris
3 350 000 kr

Bosgården— Mölndal

STOR 3:A MED BALKONG - NYPRODUCERAD 2013

Här presenteras en bostad producerad 2012/2013 med genomgående hög standard belägen en våning upp i huset med hiss. Stor balkong i söderläge mot den lugna innergården och spårvagnshållplats precis utanför dörren gör detta till en mycket attraktiv bostad i populära Bosgården. Garage finns i huset så du tar bekvämt hissen ner till bilen!

Lägenhetens 81 kvm är fördelade om en rymlig hall med skjutdörrsgarderober samt avhängningsmöjligheter. På golvet ligger en varm ekparkett och väggarna är vitmålade vilket är den genomgående standarden för hela bostaden. Direkt till vänster från hallen nås det helkaklade badrummet i moderna färger som går i vita och gråa toner. Här finns utrustning i form av en duschhörn med glasväggar, vägghängd toalett, kommod med ovansittande spegel samt en tvättbänk med tillhörande tvättmaskin och torktumlare.

Vidare ut från badrummet så når vi vardagsrum och kök som går i en öppen och social planlösning. Vardagsrummet är rymligt med god plats för tv-möbel och soffhörn och väl upplyst från de stora fönsterna ut mot balkongen och innergården. Ute på balkongen finns även här gott om plats för en matmöbel där middagen kan förtäras under de varmare sommardagarna.
Tillbaka in i bostaden så tar vi oss vidare till det stilrena köket som har ljusa köksluckor som ger en fin kontrast mot den mörka skivan samt de mörkare kakelplattorna ovan bänken. Utrustningen består av hel kyl och frys, inbyggd mikro samt ugn, induktionshäll samt diskmaskin. I köket och gränsande mot vardagsrummet finns även en naturlig plats för ett större middagsbord som bekvämt rymmer 8 gäster.

I det första sovrummet är det ljust och rymligt med plats för dubbelsäng samt ytterligare möblemang, och förvaringen sker i stilren skjutdörrsgarob. Skulle ni fylla upp den garderoben så finns det givetvis även en rymlig klädkammare mellan de båda sovrummen för linnen, kläder och skor.
I sovrum nummer två som är ett mindre rum passande för barn eller som kontor så är det härligt ljusinsläpp från fönster mot söder samt ytterligare en skjutdörrsgarderob.

Varmt välkomna på visning av Vänortsgatan 28!


Boarea
81 kvm
Avgift
3 604 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 trappa upp (Hiss finns)
Såld
2018-11-09

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.