Vänortsgatan 28 / Bosgården / Mölndal

STOR 3:A MED BALKONG - NYPRODUCERAD 2013

Slutpris
3 350 000 kr
Boarea
81 kvm
Avgift
3 604 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 trappa upp (Hiss finns)
Såld
2018-11-09
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Vänortsgatan såldes av oss 2018-11-09. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Vänortsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bosgården är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här presenteras en bostad producerad 2012/2013 med genomgående hög standard belägen en våning upp i huset med hiss. Stor balkong i söderläge mot den lugna innergården och spårvagnshållplats precis utanför dörren gör detta till en mycket attraktiv bostad i populära Bosgården. Garage finns i huset så du tar bekvämt hissen ner till bilen!

Lägenhetens 81 kvm är fördelade om en rymlig hall med skjutdörrsgarderober samt avhängningsmöjligheter. På golvet ligger en varm ekparkett och väggarna är vitmålade vilket är den genomgående standarden för hela bostaden. Direkt till vänster från hallen nås det helkaklade badrummet i moderna färger som går i vita och gråa toner. Här finns utrustning i form av en duschhörn med glasväggar, vägghängd toalett, kommod med ovansittande spegel samt en tvättbänk med tillhörande tvättmaskin och torktumlare.

Vidare ut från badrummet så når vi vardagsrum och kök som går i en öppen och social planlösning. Vardagsrummet är rymligt med god plats för tv-möbel och soffhörn och väl upplyst från de stora fönsterna ut mot balkongen och innergården. Ute på balkongen finns även här gott om plats för en matmöbel där middagen kan förtäras under de varmare sommardagarna.
Tillbaka in i bostaden så tar vi oss vidare till det stilrena köket som har ljusa köksluckor som ger en fin kontrast mot den mörka skivan samt de mörkare kakelplattorna ovan bänken. Utrustningen består av hel kyl och frys, inbyggd mikro samt ugn, induktionshäll samt diskmaskin. I köket och gränsande mot vardagsrummet finns även en naturlig plats för ett större middagsbord som bekvämt rymmer 8 gäster.

I det första sovrummet är det ljust och rymligt med plats för dubbelsäng samt ytterligare möblemang, och förvaringen sker i stilren skjutdörrsgarob. Skulle ni fylla upp den garderoben så finns det givetvis även en rymlig klädkammare mellan de båda sovrummen för linnen, kläder och skor.
I sovrum nummer två som är ett mindre rum passande för barn eller som kontor så är det härligt ljusinsläpp från fönster mot söder samt ytterligare en skjutdörrsgarderob.

Varmt välkomna på visning av Vänortsgatan 28!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Bosgården

Bosgården ligger centralt med närhet till Mölndals centrum och ca 15 min till Göteborgs centrum. Här bor man lugnt men nära till allt, nära kommunikationer och bra läge nära naturen med Safjället naturreservat några hundra meter bort.

Service

Nära till service som t.ex. servicebutiker, pizzerior och Brogyllens bageri, vårdcentral och Mölndals sjukhus. Gångavstånd till Mölndals trivsamma stadsdelscentrum med stort serviceutbud.

Natur och fritid

Bosgården ligger granne med populära Safjällets naturreservat med elljusspår, fotbollsplaner, utegym och grillplatser. Inom naturreservatet ryms också flera promenadstigar och löpslingor med fin utsikt över stan. Cykelavstånd till Åbys sportområde med simhall, gym, ishall, tennis, badminton och flera fotbollsplaner.

Kommunikationer

I Bosgården har du cykelavstånd till nästan allt. Till Göteborg når man via cykel t.ex. Korsvägen eller Chalmers på knappa 15 min. Till Mölndal cyklar man på 3 min. Nära flera hållplatser med både buss och spårvagn. Föredrar du att resa med bil så ligger Bosgården centralt och bra utanför biltullarna med närhet både till E6, Söderleden och riksväg 40 till Borås.

Familjeliv

Närheten och kommunikationerna till Sahlgrenska och Chalmers passar unga och studenter samtidigt som barnfamiljerna uppskattar de trevliga innergårdarna, lekplatser och närhet till flera olika dagis och skolor i området.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.