Vänortsgatan 23 / Bosgården / Mölndal

Slutpris
4 450 000 kr
Boarea
100 kvm
Avgift
2 932 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 (Hiss finns)
Såld
2020-01-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Vänortsgatan såldes av oss 2020-01-26. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Vänortsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bosgården är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En fin ljus fyra med öppen planlösning, två rymliga balkonger varav en inglasad. Lägenhetens 100 kvadratmeter är mycket väldisponerade och ger er goda möjligheter att skapa ett trivsamt hem där ni vill bo länge. Du kommer in i en välkomnande hall med bra förvaring, i anslutning till hallen finns en helkaklad gästtoalett. Vardagsrummet som har utgång till den inglasade balkongen är lättmöblerad och har öppen planlösning mot köket vilket ger en rymlig känsla. Köket har bra arbetsbänkar och en trevlig köksö binder ihop kök och vardagsrum. De tre sovrummen ligger i nära anslutning till det helkaklade duschrummet med tvättmaskin, torktumlare och tvättbänk.
Ett stort plus är bostadens låga avgift!
Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Bosgården

Bosgården ligger centralt med närhet till Mölndals centrum och ca 15 min till Göteborgs centrum. Här bor man lugnt men nära till allt, nära kommunikationer och bra läge nära naturen med Safjället naturreservat några hundra meter bort.

Service

Nära till service som t.ex. servicebutiker, pizzerior och Brogyllens bageri, vårdcentral och Mölndals sjukhus. Gångavstånd till Mölndals trivsamma stadsdelscentrum med stort serviceutbud.

Natur och fritid

Bosgården ligger granne med populära Safjällets naturreservat med elljusspår, fotbollsplaner, utegym och grillplatser. Inom naturreservatet ryms också flera promenadstigar och löpslingor med fin utsikt över stan. Cykelavstånd till Åbys sportområde med simhall, gym, ishall, tennis, badminton och flera fotbollsplaner.

Kommunikationer

I Bosgården har du cykelavstånd till nästan allt. Till Göteborg når man via cykel t.ex. Korsvägen eller Chalmers på knappa 15 min. Till Mölndal cyklar man på 3 min. Nära flera hållplatser med både buss och spårvagn. Föredrar du att resa med bil så ligger Bosgården centralt och bra utanför biltullarna med närhet både till E6, Söderleden och riksväg 40 till Borås.

Familjeliv

Närheten och kommunikationerna till Sahlgrenska och Chalmers passar unga och studenter samtidigt som barnfamiljerna uppskattar de trevliga innergårdarna, lekplatser och närhet till flera olika dagis och skolor i området.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.