Vitvingegatan 10 / Hulelyckan / Mölndal

TVÅFAMILJSVILLA I HULELYCKAN - Möjlighet att hyra ut

Slutpris
4 800 000 kr
Boarea/biarea
130/130 kvm
Driftkostnad
40 900 kr/år
Tomtarea
616 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2020-04-02
Bostaden är såld!

Denna villa på Vitvingegatan såldes av oss 2020-04-02. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Vitvingegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hulelyckan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till trivsamma och barnvänliga Hulelyckan där denna tvåfamiljsvillan äntligen är till salu. Husets totalyta på 260 kvm fördelar sig på bl.a. 7 rum, öppen planlösning, stora sällskapsytor, tre toaletter, två duschrum, gott om förråd och förvaring, stor och lummig trädgård i vinkel, två öppna spisar, bastu och stort garage. Huset går även att göra om till tvåfamiljsvilla alternativt hyra ut källaren. Här bor man tryggt och säkert med förskolor, skolor, lekplatser, fotbollsplan och grönområden i omedelbar närhet. Goda kommunikationer med buss till Mölndals centrum och Göteborg. Huset är i behov av omsorg och här har ni chansen att göra om denna stora villa till ert drömboende!

Via entrén stiger man in i en rymlig och representativ hall där det finns gott om plats för förvaring. Direkt i anslutning ligger en toalett. Vidare in i huset väntar ett kök med plats för matbord intill fönstret som vetter ut mot trädgården, härifrån når ni även trädgården och altanen som ligger i soligt sydvästläge. I öppnare anslutning ligger vardagsrummet som bjuder in till stora sällskap framför brasan. Detta rum har stora fönsterpartier, marmorgolv, separat bar och plats för matbord för minst 12 personer.
På entréplan ligger även tre väl tilltagna sovrum med flertalet garderober i vardera rum. Dessutom finns här ett badrum med badkar.

På källarplanet så finns möjlighet att hyra ut eller göra om till tvåfamiljsvilla eftersom det finns både kokvrå och badrum samt egen ingång via garaget. Här finns en stor gillestuga, ett allrum med öppen spis, klädkammare, toalett, matkällare, förråd, tvättstuga med bastu och dusch samt ingång till garaget.

Husets vidbyggda garage skänker plats för bilen eller andra större föremål som cyklar och mopeder m.m, förvaringsmöjligheter till diverse redskap eller verktyg. Framför garaget ryms 3 parkeringsplatser. Man kan även ha bilarna stående på gatan.

Hulelyckan är ett populärt villaområde ca 2,5 km sydöst om Mölndal centrum. Området ligger fint granne med naturen och gångavstånd till närmsta bad i Horsikan eller Södra Långvattnet. Bra service med daghem, låg- och mellanstadieskola i närområdet. För den sportintresserade finns fotbollsplaner och tennishall i området. Härlig natur med många promenadstigar och naturområde. Här finns pizzeria och ICA Nära som är en relativt stor mataffär som har öppet till kl. 20 varje dag. I Mölndals centrum fint ett stort serviceutbud och många affärer bl.a. i den nyöppnade Gallerian.

Varmt välkommen att kontakta mig för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.