Sök Meny
Såld

Öjersjö - Öjersjö Hytterkullen / Hytterkullen 46

Parhus i suterräng

Här har du möjlighet att förvärva egen fastighet i attraktiva Öjersjö, kanske ett prisvärt alternativ till dig som funderat på att köpa bostadsrätt. Ett parhus med två uteplatser, den ena är en träaltan mot gångväg och skogsdunge och den andra är en stensatt uteplats vid entrén med fint solläge. Ny fasad och aluminiumfönster gör huset lättskött och nya solfångare ger låg energiförbrukning. Huset har ett vardagsrum med utgång till altan, två sovrum och badrum med tvättpelare och ett ljust kök med matplats. Rummen har fått nya tapeter i vitt. Det är bara 25 steg till carport med plats för en extra parkering samt ett vidbyggt förråd. Ett bekvämt boende i ett av Partilles mest attraktiva områden! Då det är Partillebo som säljer är det inte aktuellt med förhandsförsäljning.

Öjersjö / Öjersjö Hytterkullen
Hytterkullen 46
Slutpris: 3 000 000 kr
Boarea: 75 kvm
Driftkostnad: 22 700 kr/år
Tomtarea: 186 kvm
Rum: 3 rum, varav 2 sovrum
Såld: 2016-12-05
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Västra Götaland / Öjersjö / Hytterkullen
 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Checklista: Gå husronden – inför vintern
  Checklista: Gå husronden – inför vintern

  Vintern står för dörren och det är dags att plocka fram kängor, mössor och vantar. Lika viktigt är dock att du rustar ditt hus för den kalla årstiden – så att det inte drabbas av onödiga skador av regn och snömassor.