Hytterkullen 46 / Öjersjö Hytterkullen / Öjersjö / Partille

Parhus i suterräng

Slutpris
3 000 000 kr
Boarea
75 kvm
Driftkostnad
22 700 kr/år
Tomtarea
186 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2016-12-05
Bostaden är såld!

Denna parhus på Hytterkullen såldes av oss 2016-12-05. Se alla våra försäljningar i Öjersjö samt även på Hytterkullen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Öjersjö Hytterkullen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här har du möjlighet att förvärva egen fastighet i attraktiva Öjersjö, kanske ett prisvärt alternativ till dig som funderat på att köpa bostadsrätt. Ett parhus med två uteplatser, den ena är en träaltan mot gångväg och skogsdunge och den andra är en stensatt uteplats vid entrén med fint solläge. Ny fasad och aluminiumfönster gör huset lättskött och nya solfångare ger låg energiförbrukning. Huset har ett vardagsrum med utgång till altan, två sovrum och badrum med tvättpelare och ett ljust kök med matplats. Rummen har fått nya tapeter i vitt. Det är bara 25 steg till carport med plats för en extra parkering samt ett vidbyggt förråd. Ett bekvämt boende i ett av Partilles mest attraktiva områden!
Då det är Partillebo som säljer är det inte aktuellt med förhandsförsäljning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn