Hytterkullen 19 / Öjersjö / Partille

Mysigt parhus med liten trädgård och egen carport

Slutpris
3 360 000 kr
Boarea
63 kvm
Driftkostnad
21 200 kr/år
Tomtarea
264 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2018-02-23
Bostaden är såld!

Denna parhus på Hytterkullen såldes av oss 2018-02-23. Se alla våra försäljningar i Öjersjö samt även på Hytterkullen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Öjersjö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till trivsamma Hytterkullen mitt i Öjersjö! Du erbjuds ett friköpt och lättskött parhus med 2 rum och kök, stenlagd uteplats vid entrén och gräsmatta med möjlighet att göra altan på baksidan. Du har en egen carport med förrådsdel och plats för en bil framför. Ny fasad med aluminiumfönster och liten tomt gör huset lättskött och nya solfångare ger lägre energiförbrukning.
Allt med ett både natur- och stadsnära läge. Här finns bra möjligheter för barnen att leka på kullen vid huset, i områdets 5 lekplatser eller i omgivande natur. I Öjersjö finns flera skolor och förskolor närmaste förskola finns i grannområdet Djupedal där också Öjersjö if har sitt klubbhus och fotbollsplan.
Naturen i närområdet erbjuder badsjöar, närliggande naturreservat för trivsamma promenader eller löprundor och Partille golfbana. Det tar ca 10 -20 min in till Göteborg eller flygplats.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn