Hytterkullen 10 / Öjersjö Hytterkullen / Öjersjö / Partille

Friköpt och lättskött hus i markplan med 2 rum och kök i Öjersjö!

Slutpris
2 910 000 kr
Boarea
56 kvm
Driftkostnad
21 200 kr/år
Tomtarea
285 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2020-05-28
Bostaden är såld!

Denna parhus på hytterkullen såldes av oss 2020-05-28. Se alla våra försäljningar i Öjersjö samt även på hytterkullen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Öjersjö Hytterkullen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vi presenterar här ett parhus i trivsamma Hytterkullen i Öjersjö! Du erbjuds ett friköpt och lättskött hus med låga driftskostnader. Huset har 2 rum och kök samt kombinerat bad/tvättrum. Stor och rymlig träaltan för trevliga kvällar med nära och kära. Du har en egen carport med förrådsdel och plats för en bil framför. Här finns bra möjligheter för barnen att leka i områdets 5 lekplatser eller i omgivande natur. I Öjersjö finns flera skolor och förskolor. Närmaste förskola finns i grannområdet Djupedal där också Öjersjö if har sitt klubbhus och fotbollsplan.
Naturen i närområdet erbjuder badsjöar, närliggande naturreservat för trivsamma promenader eller löprundor och Partille golfbana. Det tar ca 10 -20 min in till Göteborg eller flygplats. Välkommen att boka visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten