Hytterkullen 27

Hytterkullen 27


Öjersjö— Partille

Hytterkullen 27Öjersjö— Partille

Naturnära parhus i populära Öjersjö!

Välkommen till trivsamma Hytterkullen, mitt i Öjersjö, där det nu erbjuds ett lättskött parhus med uteplats både på fram- och baksida. På entréplan finner ni kök, vardagsrum och ett badrum. På övre plan finns tre sovrum, ett badrum och en klädkammare. Huset har en egen carport med förrådsdel. Man får plats med ytterligare en bil på uppfarten. Från carporten når man även bostadens teknikrum som ger plats för lite trädgårdsredskap.

Bussar går regelbundet från Öjersjö in till Göteborg. Här finns närhet till natur med badsjöar och fina naturområden för skogspromenader. Bor man i Hytterkullen har man nära till både stadslivet och naturen samt flera bra lekplatser och lekytor för barnen. I Öjersjö finns flera skolor och förskolor. Det är också nära till Partille golfbana. Landvetter flygplats når man på ca 20 min med bil. I Allum köpcenter ligger ICA Maxi och under 2023 kommer Coop slå upp dörrarna i Öjersjö.

Då det är Partillebo som säljer är det inte aktuellt med förhandsförsäljning.
Fastigheten är inte besiktigad.


Boarea
92 kvm
Driftkostnad
40 700 kr/år
Tomtarea
220 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-11-07

Mäklarhuset Partille

Denna parhus på Hytterkullen såldes av oss 2023-11-07. Se alla våra försäljningar i Öjersjö samt även på Hytterkullen.

Boka värdering
Rebecka Polhem, ansvarig mäklare i Partille
Rebecka Polhem
Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad