Isfabriksvägen 13 / Öjersjö / Partille

2:a i toppskick med sjönära läge

Slutpris
2 690 000 kr
Boarea
54 kvm
Avgift
2 950 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns)
Såld
2020-04-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på isfabriksvägen såldes av oss 2020-04-18. Se alla våra försäljningar i Öjersjö samt även på isfabriksvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Öjersjö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Attraktivt och modernt hem med ett unikt läge intill Stora Hålsjön. Lägenheten är belägen högst upp i huset och har generös takhöjd och öppen planlösning. Från den härliga balkongen i syd/västläge kan man njuta av både sol och sjöutsikt. Interiört finner man ett välutrustat Vedumkök, helkaklat badrum med golvvärme och kombinerad tvätt och torktumlare, rymlig hall och mysigt sovrum. Bra förvaringsutrymmen finns i både varmförråd, kallförråd och klädkammare. Egen plats i carport, bredband och tv via fiber, vatten och värme ingår i den låga avgiften.

I Brf Isfabriken är det lätt att trivas! Här finner man god livskvalité och rofyllda omgivningar som vacker natur, vandringsleder, flera sjöar för bad och fiske samt svamp- och bärskog i nära anslutning. Stora Hålsjön ligger intill husen och på kort promenadavstånd ligger Lilla Hålsjön som har badplats med brygga. Ett utslag bort ligger Partille golfklubbs 18-hålsbana och restaurang. Busshållplatsen ligger mycket nära och på endast 15 minuter når man Korsvägen. Välkommen hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.