Södra Örjansvägen 37B

Södra Örjansvägen 37B

Slutpris

10 875 000 kr


Öjersjö— Partille

Södra Örjansvägen 37B


Slutpris
10 875 000 kr

Öjersjö— Partille

Rymlig och exklusiv villa med sjöutsikt

Välkommen till denna stilfulla och påkostade villa med en totalyta om 230 kvm i underbart sjönära läge vid Kåsjön. Utsikten avnjuts bäst ifrån någon av altanerna med sina höga lägen men även inifrån bostaden är sjön påtaglig och bidrar till den sköna atmosfären som karaktäriserar detta boende. Här finns stora fönsterpartier, magnifikt ljusinsläpp och genomgående exklusiva materielval. I en genomtänkt planlösning kombineras här både funktionalitet och komfort. Entréplanet erbjuder hall, badrum, sovrum, kök, tvättstuga med groventré och vardagsrum med matsalsdel. Vardagsrummet på övre plan är hjärtat och navet i huset som med högt i tak och sina stora sociala ytor och öppenhet förbinder samman de övriga rummen på ett naturligt och bra sätt. Här finns plats att umgås för alla både till vardags och till fest. På bottenvåningen finns de övriga tre sovrummen, det stora allrummet, husets andra badrum med dusch och bastu samt förråd och förvaringsmöjligheter. Här finns gott om plats för golfbagen, pjäxorna och diverse persedlar. På denna våning finns ytterligare en entré och i anslutning tvättho och arbetsbänk för praktisk hantering av löparskorna, leriga barn och hundar. På fastigheten finns ett dubbelgarage med vidbyggt förråd, båda med indragen golvvärme.
Detta är ett boende för den aktiva familjen som söker gott om utrymme, rogivande omgivningar, närhet till skolor och kommunikationer, vandringsleder och motionsspår men som samtidigt vill ha närheten till storstadens allomfattande utbud. Detta är tillfälle som sällan dyker upp.
Tomten framför kommer att byggas och all info kommer att finnas tillgänglig vid visning!
Välkommen att kontakta mäklaren för mer information!


Boarea/biarea
183/47 kvm
Driftkostnad
27 141 kr/år
Tomtarea
932.5 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2020-02-20

Mäklarhuset Partille

Denna villa på södra örjansvägen såldes av oss 2020-02-20. Se alla våra försäljningar i Öjersjö samt även på södra örjansvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.