Södra Örjansvägen 37B / Öjersjö / Partille

Rymlig och exklusiv villa med sjöutsikt

Slutpris
10 875 000 kr
Boarea/biarea
183/47 kvm
Driftkostnad
27 141 kr/år
Totalareal
932.5 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2020-02-20
Bostaden är såld!

Denna villa på södra örjansvägen såldes av oss 2020-02-20. Se alla våra försäljningar i Öjersjö samt även på södra örjansvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Öjersjö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna stilfulla och påkostade villa med en totalyta om 230 kvm i underbart sjönära läge vid Kåsjön. Utsikten avnjuts bäst ifrån någon av altanerna med sina höga lägen men även inifrån bostaden är sjön påtaglig och bidrar till den sköna atmosfären som karaktäriserar detta boende. Här finns stora fönsterpartier, magnifikt ljusinsläpp och genomgående exklusiva materielval. I en genomtänkt planlösning kombineras här både funktionalitet och komfort. Entréplanet erbjuder hall, badrum, sovrum, kök, tvättstuga med groventré och vardagsrum med matsalsdel. Vardagsrummet på övre plan är hjärtat och navet i huset som med högt i tak och sina stora sociala ytor och öppenhet förbinder samman de övriga rummen på ett naturligt och bra sätt. Här finns plats att umgås för alla både till vardags och till fest. På bottenvåningen finns de övriga tre sovrummen, det stora allrummet, husets andra badrum med dusch och bastu samt förråd och förvaringsmöjligheter. Här finns gott om plats för golfbagen, pjäxorna och diverse persedlar. På denna våning finns ytterligare en entré och i anslutning tvättho och arbetsbänk för praktisk hantering av löparskorna, leriga barn och hundar. På fastigheten finns ett dubbelgarage med vidbyggt förråd, båda med indragen golvvärme.
Detta är ett boende för den aktiva familjen som söker gott om utrymme, rogivande omgivningar, närhet till skolor och kommunikationer, vandringsleder och motionsspår men som samtidigt vill ha närheten till storstadens allomfattande utbud. Detta är tillfälle som sällan dyker upp.
Tomten framför kommer att byggas och all info kommer att finnas tillgänglig vid visning!
Välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.