Stora Älsjövägen 50C / Olofstorp / Göteborg

Välplanerad mindre villa med en härlig och barnvänlig tomt

Slutpris
3 400 000 kr
Boarea/biarea
87/55 kvm
Driftkostnad
30 408 kr/år
Tomtarea
1 451.5 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-01-14
Bostaden är såld!

Denna villa på Stora Älsjövägen såldes av oss 2019-01-14. Se alla våra försäljningar i Olofstorp samt även på Stora Älsjövägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Olofstorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I trivsamma Olofstorp finns det mesta som familjen kan önska sig såsom natur och strövområden, bad i mysiga små sjöar och aktiviteter som fotboll, innebandy etc. Olofstorp ligger ca 15 km från centrala Göteborg och det finns bra kommunikationer, Blå Express, både till Göteborg och Gråbo. Skolor och förskolor ligger inom bekväma gångavstånd och busshållplatsen ca 10 min promenad från huset.

På toppen av Stora Älsjövägen, och ca 700 m från Älsjön med badplats , ligger denna mysiga och bra belägna villan med boarea om 87 kvm och biarea 55 kvm fördelat på 5 rok varav 4 sovrum. Ljus och välkomnande hall med avhängningsmöjligheter och i direkt anslutning till 2 av fastighetens sovrum. Det ena sovrummet är lite större och rymmer en dubbelsäng och det andra en stor enkelsäng. Inbjudande vardagsrum med ljus färgsättning och en täljstenskamin, vardagsrummet och köket ligger intill varandra. Sovrum 3 når man från vardagsrummet, det är lite mindre och används idag som kontor/gästrum. Stort härligt kök med ljus inredning från Marbodal, mycket bänkytor och bra med förvaring. Matplatsen i köket är väl belägen i tornrundeln med mycket ljusinläpp som lyser upp hela köket, den är väl tilltagen och rymmer upp till 10 personer. Från köket kommer man ut till den stora altanen med eftermiddags- och kvällssolsläge och även här finns det plats för ett stort matbord. Från köket når man tornrummet som är det 4:e sovrummet, härligt rum med mycket fönster som ger rummet en inbjudande karaktär.
Innerhallen med sin stora skjutdörrsgarderob löser förvaringsproblemen. Det helkaklade badrummet med sitt mörka klinkergolv och vita kakelväggar har ett duschhörn, tvättkommod och spegelskåp, handdukstork, förvaringsskåp och wc, fyller sin funktion.

Så för familjen som vill komma närmre naturen och känna lugnet i idylliska Olofstorp så är detta ett tillfälle man inte får missa.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.