Lindvägen 8

Lindvägen 8

Slutpris

850 000 kr


Ölsremma— Tranemo

Lindvägen 8


Slutpris
850 000 kr

Ölsremma— Tranemo

Totalrenoverat hus med hög boendestandard!

Nu saluförs detta moderniserade kedjehus med en total boyta om 220 kvm - genomgående och mycket smakfullt renoverat!

Unikt tillfälle för dig och din familj att bo med en hög standard och låg boendekostnad i ett lugnt och trivsamt område nära vacker natur. Både centralorten i kommunen Tranemo och Ulricehamn nås på knappt en halvtimmes pendelavstånd, Jönköping ca 45 min.

Direkt när du kliver in över tröskeln slås du av den stilsäkra och fräscha känsla som genomsyrar hela huset. Öppen planlösning ger sömlösa övergångar mellan hall, kök och vardagsrum. Stora fönsterpartier från golv till tak som ansluter mot uteplats och trädgården på baksidan av huset skapar luft och ger utrymme för socialt umgänge.
Fördelat på 2 boendeplan finns 4 rymliga sovrum varav två i entréplan och två i ovanvåning, två helkaklade badrum, ett modernt och funktionellt kök med köksö, rymligt vardagsrum med en ståtlig gjutjärnskamin i ena hörnet, samt ytterligare ett rum/bodega en halvétage ned från köket - ett härligt rum med utgång till terrassen och många användningsmöjligheter exempelvis som matsal alternativt TV- eller arbetsrum. I källarplan inryms en fräsch och rymlig tvättstuga med ytterligare ett duschutrymme i ena hörnet, stort hobbyrum, pannrum samt ytterligare förvaringsutrymmen och en groventré. Garage finns i längan.

Huset har under senaste åren genomgått stora renoveringar både in- och utvändigt med bland annat nytt tak, dränering, ny el samt en påkostad pelletspanna kopplad till vattenburet system.
Fiber indraget.

I det lilla samhället Ölsremma finns allsköns friluftsanläggningar som isbana, fotbollsplan, bouleplan, tennisbana, idrottshall med mera. På ca 10 minuters bilavstånd finns samhället Dalstorp med förskola och grundskola upp till åk F-6, mataffär, restaurang, fin badplats m.m.

Här är det bara att flytta in och börja bo och möjlighet finns för snabbt tillträde. Varmt välkommen att anmäla dig till visningen!


Boarea/biarea
140/80 kvm
Driftkostnad
33 600 kr/år
Tomtarea
761 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2022-08-26

Mäklarhuset Tranemo

Denna kedjehus på Lindvägen såldes av oss 2022-08-26. Se alla våra försäljningar i Ölsremma samt även på Lindvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.