Västra Annebergsvägen 3F

Västra Annebergsvägen 3F

Slutpris

2 150 000 kr


Partille Centralt— Partille

Västra Annebergsvägen 3F


Slutpris
2 150 000 kr

Partille Centralt— Partille

Välplanerad och rymlig genomgångs 3:a med balkong

En rymlig och genomgående 3:a med balkong i HSB föreningen Anneberg I Partille. Bostaden är väl disponerad och ligger en halvtrappa upp. Vardagsrummet är stort och lättmöblerat med nymålade väggar i ljusbeige nyans och fint parkettgolv med fiskbensmönster. Ett rymligt och ljust kök med större matplats vid fönstret och utgång till bostadens balkong mot den lugna innergården. De båda sovrummen är väl tilltagna med nymålade väggar, från hallen nås en rejäl och praktisk klädkammare. Helkaklat badrum med fönster och inrett med dusch, tvättmaskin och torktumlare (Vilket en del väljare att avskilja med separat ingång).

BRF Anneberg är en stabil och välskött HSB-förening som har en god gemenskap.

Inom gångavstånd finns ett expansivt område med Partille Arena med gym, bowling och restaurang John Scott´s. Dessutom finns på nära avstånd Allum köpcenter och dess stora utbud av butiker och en välbesökt ICA Maxi. Lite längre bort finns alla strövområden och många badplatser och närmsta golfbana är Partille golfklubb. Göteborg nås på ca en kvart med bil. Kommunikationerna är goda med smidig förbindelse till E20 och täta avgångar till Göteborg.


Boarea
83.6 kvm
Avgift
4 190 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-03-22

Mäklarhuset Partille

Denna lägenhet på Västra Annebergsvägen såldes av oss 2023-03-22. Se alla våra försäljningar i Partille samt även på Västra Annebergsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.