Besebäcksstigen 7 / Partille Centralt / Partille

Central 3:a med hiss och balkong med sydvästläge

Slutpris
2 500 000 kr
Boarea
68 kvm
Avgift
4 452 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2017-11-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Besebäcksstigen såldes av oss 2017-11-24. Se alla våra försäljningar i Partille samt även på Besebäcksstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Partille Centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna fina 3:a centralt belägen i Partille som du når bekvämt med hiss! Genomgående ljusa väggar och trevlig planlösning med kök och matplats i öppen lösning med vardagsrummet. Stora fönster och balkong i sydvästläge ger fint ljus och härliga soltimmar.
Fin innergård med lekplats, bänkar och grillplats. Beläget nära det omtyckta området Paradiset med sin äldre villabebyggelse och naturområden för sköna promenader. Samtidigt är det gångavstånd till Partille centrum där det pågår en omfattande ombyggnad, samt Allum och 5 min till pendeltåg som tar 8 min till Göteborg central. Välkommen att boka tid för visning!

Klicka på "Friends" nedan så får ni säljarens personliga beskrivning av sin lägenhet!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration