Björndammsterrassen 63 / Björndammsterrassen / Partille

Stilren 2:a med underbar och stor altan

Slutpris
2 370 000 kr
Boarea
78 kvm
Avgift
4 252 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
Markplan (Hiss finns)
Såld
2019-05-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Björndammsterrassen såldes av oss 2019-05-21. Se alla våra försäljningar i Partille samt även på Björndammsterrassen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Björndammsterrassen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna fina och välplanerade 2:a i markplan i populära Björndammsterrassen. Bostaden har ett stort vardagsrum varifrån man når den härliga och väl tilltagna altanen. På den härliga uteplatsen får man plats med utegrupp, loungemöbler, grill, blom- och odlingslådor. Interiört finns ett helkaklat och renoverat badrum, fräscht kök med matplats, stort sovrum och en klädkammare.

Lugnt och grönt område med bekvämt promenadavstånd till Björndammens 0-9 skola, förskolan i området, busshållplatsen och Allum med dess stora utbud av butiker. Här finns härlig natur runt husknuten med både skog, motionsspår och badsjöar. Bra kommunikationer gör att ni når centrala Göteborg snabbt och smidigt. Välkommen att boka tid för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.