Carlsteins väg 2

Carlsteins väg 2

Slutpris

6 100 000 kr


Finngösa— Partille

Carlsteins väg 2


Slutpris
6 100 000 kr

Finngösa— Partille

Underbar familjevilla på barnvänlig gata!

På underbar Bullerby gata i området Finngösa med naturen utanför dörren väntar här en modern, välplanerad familjevilla på sina nya ägare.
Här finns det gott om plats för den stora familjen då huset erbjuder fyra sovrum, två vardagsrum och ett underbart kök med stor matplats i anslutning. Badrum finns på båda våningsplanen och huset är modernt renoverat med ljusa materialval och moderna färgsättningar. Från vardagsrummet når man den helt insynsskyddade uteplatsen i söderläge där man med fördel tillbringar många lata dagar i solen. Bilen parkeras smidigt på uppfarten eller i garaget, här finns ett vidbyggt förråd, fiber och trevlig grannar får du på köpet.
Buss 513 tar dig snabbt och smidigt in till stan eller Partille centrum. Allum finns på gångavstånd med all tänkbar social service och Sävedalens köpgata med Triumfglass, Oves mos, gym och flera matbutiker finns en cykeltur bort.
Varmt välkomna att boka tid för visning!


Boarea/biarea
137/23 kvm
Driftkostnad
45 540 kr/år
Tomtarea
592 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2023-06-13

Mäklarhuset Partille

Denna villa på Carlsteins väg såldes av oss 2023-06-13. Se alla våra försäljningar i Partille samt även på Carlsteins väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.