Gamla Strandlinjen 4c / Partille Centralt / Partille

Stilren 2:a med mysig inglasad balkong

Slutpris
1 730 000 kr
Boarea
56.4 kvm
Avgift
4 108 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2019-11-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på gamla strandlinjen såldes av oss 2019-11-06. Se alla våra försäljningar i Partille samt även på gamla strandlinjen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Partille Centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen in till en trivsam och fräsch 2:a med centralt läge i den mycket välskötta HSB-föreningen Brf Aspen. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV, bredband samt bostadsrättstillägg. Bostaden är välplanerad där du finner hall, sovrum, kök med plats för matbord intill fönster, renoverat badrum och ett rymligt vardagsrum med inglasad balkong i söderläge som vetter mot fint grönområde. Med lägenheten följer även bra förvaringsmöjligheter i form av två förråd.

På gångavstånd tar du dig enkelt till Allum köpcentrum, Partille Arena samt Partille centrum med service, affärer och goda pendlingsmöjligheter. Välkommen att boka tid för visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.