Gåvovägen 25

Gåvovägen 25

Slutpris

3 700 000 kr


Furulund— Partille

Gåvovägen 25


Slutpris
3 700 000 kr

Furulund— Partille

Fint parhus i bostadsrättsform med villakänsla

Välkomna till populära Gåvovägen och detta trevliga parhus där man har villaboendets fördelar med "egen" trädgård, altan och garage, kombinerat med bostadsrättens bekvämlighet. På entréplan finner ni kök, vardagsrum, tvättstuga samt ett av husets renoverade och helkaklade badrum. På övre plan finns husets tre sovrum och det andra badrummet som också är renoverat och helkaklat. Från vardagsrummet når man altanen och trädgården som badar i sol. Garage med plats för en bil samt parkeringsplats utomhus med elbilsladdning. Innanför garaget finns ett förråd som även nås ifrån trädgården.

Området är lugnt och barnvänligt och man når skolor, förskolor, buss och natur på bekvämt gångavstånd. Är man bad- eller shoppingsugen tar man cykeln till Kåsjön, Prästtjärn eller Allum köpcentrum som har ett brett utbud av butiker. Lite längre bort finns även Humlebadet. I närområdet ligger Furulund centrum där man finner mataffär, pizzeria och vårdcentral. På behändigt avstånd finns idrottshallar, bowling, ridklubb, skatepark och löpslingor.


Boarea
107.7 kvm
Avgift
4 008 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-10-10

Mäklarhuset Partille

Denna lägenhet på Gåvovägen såldes av oss 2023-10-10. Se alla våra försäljningar i Partille samt även på Gåvovägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.