Jennyhillsvägen 9E / Mellby / Partille

Välplanerat och fräscht radhus i härligt solläge!

Slutpris
4 200 000 kr
Boarea/biarea
121/2 kvm
Driftkostnad
33 300 kr/år
Tomtarea
177 kvm
Rum
5 rum (4-5 sovrum)
Såld
2020-07-02
Bostaden är såld!

Denna radhus på Jennyhillsvägen såldes av oss 2020-07-02. Se alla våra försäljningar i Partille samt även på Jennyhillsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Mellby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till detta barnvänliga och mycket trivsamma radhusområde! På Jennyhillsvägen 9E väntar ett fräscht och praktiskt radhus sina nya ägare. Bostaden erbjuder en bra planlösning för hela familjen om 4 sovrum, med möjlighet att göra ett 5:e. På entréplan erbjuds vardagsrum, kök, badrum, separat tvättstuga samt två fantastiska uteplatser varav den största i härligt söderläge! På övervåningen finns hall med klädkammare, fyra sovrum och badrum. Här bor man med bekvämt avstånd till service, skolor och kommunikationer. Garageplats i garagelänga och flera gästparkeringar i anslutning. Varmt välkomna att boka tid för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.