Tage Madsens Väg 21B / Partille

Stilren 1:a i toppskick!

Slutpris
1 805 000 kr
Boarea
36 kvm
Avgift
1 475 kr/mån
Rum
1 rum
Såld
2019-06-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på tage madsens väg såldes av oss 2019-06-25. Se alla våra försäljningar i Partille samt även på tage madsens väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Partille är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Äntligen finns möjligheten att förvärva en genomgående renoverad och mysig etta på Tage Madsens väg i Brf Duplexringen. Obelånad förening
med låg avgift där värme, vatten, kabel-tv och bredband ingår. Lägenheten är välplanerad med sina 36 kvadrat där du finner hall, helkaklat badrum, kök med plats för matbord, vardagsrum samt inrett sovloft. Bra förvaringsmöjligheter finns i flera garderober och i lägenhetens källare. Här är det bara att flytta in!

Föreningen erbjuder en fin och ombonad innegård med lekplats och uteplatser samt cykelförråd och parkeringsplatser med separat kö. Här bor man med promenadavstånd till busshållplats, Allum köpcentrum med dess stora utbud av butiker, Partille arena och Partille centrum med service och goda pendlingsmöjligheter. Välkommen att boka tid för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.