Timmerslätt 47c / Timmerslätt / Partille

Slutpris
2 300 000 kr
Boarea
110 kvm
Avgift
5 194 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2014-08-12
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Timmerslätt såldes av oss 2014-08-12. Se alla våra försäljningar i Partille samt även på Timmerslätt

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Timmerslätt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna superfina etagelägenhet om 5-6 rum som genomgående är ljust och modernt renoverad. Mellan 2011 och 2014 har bl a alla rum målats om och nya innerdörrar och foder har monterats. Första planet har två fina sovrum, vardagsrum med utgång till balkong ett fräscht helkaklat badrum med tvättavdelning samt rymligt kök som 2014 fick nya skåpsluckor och maskiner. Här finns plats för stor matgrupp där man dukar för familj och vänner. På det övre planet finner vi 2 sovrum ett TV-rum samt gott om förvaringsmöjligeter.Timmerslätt är ett område där barnen trivs med minimalt med trafik där lekplatser och skogsdungar finns alldeles utanför bostaden. Här har man också både förskola och skola i området. I den förmånliga månadsavgiften ingår garageplats i länga, kabelTV och bredband.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.