Vällingbacken 12 / Kvastekulla / Partille

Trevligt och välplanerat på ljus insynsskyddad tomt

Slutpris
4 375 000 kr
Boarea/biarea
133/3 kvm
Driftkostnad
38 770 kr/år
Tomtarea
619 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-12-02
Bostaden är såld!

Denna villa på vällingbacken såldes av oss 2019-12-02. Se alla våra försäljningar i Partille samt även på vällingbacken

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kvastekulla är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett friliggande hus om fem rum, beläget i trivsamma Kvastekulla. Det här är ett barnvänligt, trevligt och kvadratsmart boende med braskamin, fint ljusinsläpp och lättmöblerade rum. Huset har även stora sällskapsytor och bra förvaringsmöjligheter.  
På entréplan finns köket som är ljust och välplanerat med generösa arbetsytor, öppen planlösning mot vardagsrummet och plats för matbord vid fönstret. Vardagsrummet är rymligt, socialt och trivsamt med fönster och utgång till altaner åt två håll och med gott om plats för både soffa och matgrupp. Här finns också ett större rum som kan användas som sov- gäst- eller tvrum. Detta plan har även ett fräscht badrum samt en separat tvättstuga med grovingång. På det övre planet finns tre sovrum, toalett och div. förvaringsutrymmen.
Huset är beläget på en ljus, härlig insynsskyddad trädgårdstomt med plan gräsmatta för både fotbollsmatcher och plats för studsmatta. Även den odlingsintresserade får sitt lystmäte stillat då här finns både växthus och en hel del pallkragar.
Affärer och skogsområde ligger inom bekvämt promenadavstånd, vilket även skogen vid Kvastekulla gör. Bara en kort promenad bort finns idrottsanläggningar, skola och busshållplats. Busshållplatsen Kvastekulla ligger ett stenkast bort, där det går snabbt att åka till Partille centrum/Allum (6 min) eller till Göteborg (18-23 min). Här är det lätt för hela familjen att trivas!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.