Åvägen 24 / Rävlanda / Härryda

Vi vill ta med oss huset!

Slutpris
2 875 000 kr
Boarea
136 kvm
Driftkostnad
55 837 kr/år
Tomtarea
278 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2020-06-30
Bostaden är såld!

Denna radhus på åvägen såldes av oss 2020-06-30. Se alla våra försäljningar i Rävlanda samt även på åvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rävlanda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Visning 24/6! Anmälan krävs- Välkommen att boka tid!
Vi vill ta med oss huset! säger familjen som nu flyttar närmare de fyra barnens skolor och aktiviteter.

Välplanerat gavelradhus centralt i natursköna Rävlanda. Här har man allt en barnfamilj kan önska. Goda grannar med barn i alla åldrar, promenadavstånd till service, skola, förskola, jourcentral och buss/tåg som tar dig till Göteborg och Borås på ca 30 minuter.

136 kvm fördelat på två plan med fyra sovrum, badrum, tvättstuga, toalett, nytt kök och vardagsrum samt en stor klädkammare.

På husets västsida har man skapat ett fantastiskt sommarrum på det stora trädäcket med plats för umgänge och bad i den vedeldade tunnan.
Välkommen att boka dig på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Rävlanda

Idyllisk jordbruksbygd med närhet till Göteborg och Borås

Rävlanda - en uppskattad bostadsort

Rävlanda ligger idylliskt vid Storåns dalgång och har bra förbindelser med både tåg och buss till Göteborg och Borås. Den natursköna miljön intill Storåns dalgång är ett vackert område med riksintresse för både natur- och kulturmiljövård. Service i form av vårdcentral, bibliotek, förskola, skola och affärer ligger inom promenadavstånd.

Natur och fritid

Tongivade idrottsförening i Rävlanda är "RAIS" med fotboll, innebandy, boule, spinning och bridge. Rävlanda samhällsförening har anlagt en naturstig på 2,5 km. Den är belyst och du når den från flera olika platser i samhället bland annat vid föreningsgården, hembygdsgården, skolan, församlingshemmet och äldreboendet. Den är anpassad för personer med nedsatt fysisk prestationsförmåga och har grillplats och redskap. Den gamla kamgarnsfabriken är numera Rävlanda föreningsgård och här har ortens många föreningar samlats. Rammsjön är närmsta badplats och här finns bryggor och hopptorn. Sommartid anordnar kommunen simskola här. För den fiskeintresserade finns Stockasjön där man kan fiska. Tack vare Storåns dalgång och Rävlandas många naturområden finns naturrika omgivningar för promenader och ett rikt friluftsliv.

Kommunikationer

Buss 610 (snabbuss till Göteborg), 611 (Mölnlycke via Landvetter) 612 (Bollebygd) samt tåg till Göteborg och Borås

Familjeliv och service

Gärdets förskola ligger i ett villaområde nära naturen i Rävlanda. I södra delen av Rävlanda ligger Rävlanda skola. Här går elever från förskoleklass till årskurs 9. I Rävlanda finns en livsmedelsaffär, pizzeria, bibliotek och vårdcentral. Rävlanda vårdcentral har även en jourcentral under vardagskvällar och helger.

Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.