Långåkern 9

Långåkern 9

Slutpris

2 850 000 kr


Södra Sävedalen— Sävedalen— Partille

Långåkern 9


Slutpris
2 850 000 kr

Södra Sävedalen— Sävedalen— Partille

Markplans-3:a med balkong i söderläge! Parkeringsplats ingår i avgiften!

Välkommen till denna välplanerade 3:a på första våning med solig balkong i söderläge. Här finns både badrum samt toalett, vilken praktiskt delar av lägenheten mellan de två sovrummen. De sociala ytorna är väl tilltagna såsom stor matplats med utrymme för avlångt bord, vid vilket hela familjen kan samlas, och rymligt vardagsrum, med plats för den stora soffan med tillhörande TV-möbel och bord. På balkongen finns plats att avnjuta kaffet med en vän. Lägenheten är belägen i ett fritt och ljust läge och är i genomgående gott, men något äldre skick. Med hjälp av den inre reparationsfonden om 7 193 kr kan ni forma lägenheten efter eget tycke och smak.

Här bor ni i en stabil HSB-förening med närhet till grönområden, där ni kan umgås med vänner och familj för lek eller grillkvällar. Dessutom är det här ifrån bara en kort promenad till mataffären , apotek samt vårdcentral, belägna på Vallhamra Torg, där även flertalet bussar passerar, vilka bland annat tar er till Göteborg på ca 15 min. I månadsavgiften ingår vatten, värme, kabel-tv och parkeringsplats.

Välkommen att boka tid för visning!


Boarea
82.5 kvm
Avgift
4 141 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
0 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2022-02-02

Mäklarhuset Partille

Denna lägenhet på Långåkern såldes av oss 2022-02-02. Se alla våra försäljningar i Sävedalen samt även på Långåkern.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.