Brattåskärrsvägen 155 / Sävedalen / Partille

Högt läge med vidsträckt utsikt!

Slutpris
2 800 000 kr
Boarea
76 kvm
Avgift
4 766 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-08-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Brattåskärrsvägen såldes av oss 2019-08-02. Se alla våra försäljningar i Sävedalen samt även på Brattåskärrsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sävedalen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Inom kort kommer denna ljusa och välplanerade lägenhet med balkong ut till försäljning! Både lägenheten och förrådet nås bekvämt med hiss. Lägenheten är mycket trivsam och belägen i gavelläge vilket ger bostaden fönster åt tre håll. Insynsskyddad och solig balkong varifrån man har vidsträckt utsikt över södra Sävedalen och en fin vy alla årets årstider. Parkeringsplats finns i ett låst parkeringshus och ingår tillsammans med värme, vatten och kabel-tv i avgiften.

Här bor man centralt, alldeles på gränsen till Göteborgs kommun, med kort promenadavstånd till kommunikationer och Vallhamra Torg där man bland annat finner en välsorterad mataffär, restauranger, apotek och vårdcentral. Svart Express tar dig snabbt och enkelt in till centrala Göteborg på endast 10 minuter. Härlanda tjärn och Skatås finns i närområdet som erbjuder badmöjligheter, motionsstigar och promenadstråk i lättillgänglig natur.

Visningarna är planerade i augusti - Välkommen att lämna intresse redan nu!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.