Getekullsvägen 18 / Södra Sävedalen / Sävedalen / Partille

Slutpris
2 020 000 kr
Boarea
86.4 kvm
Avgift
3 813 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2014-01-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Getekullsvägen såldes av oss 2014-01-24. Se alla våra försäljningar i Sävedalen samt även på Getekullsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södra Sävedalen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

4:a blev 3:a med extra rymligt kök och plats för stort matbord och matmöbel. Två sovrum (var ursprungligen tre), varav ett med balkong. Ett badrum och en toalett samt klädkammare. Ekparkett i vardagsrum, ett sovrum, hall och matrumsdel. Populär förening med god ekonomi. Lägenheten är belägen i vackra omgivningar, nära till buss (ca 20 min till Göteborg) och alldeles intill nya Vallhamra Torg som växer fram med både social- och affärsservice.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.