Sök Meny
Såld

Partille / Sävedalen / Sotenäsvägen 54

Lättskött etagevilla i högt läge

I ett högt och ljust läge ligger denna lättskötta tegelvilla byggd i fyra etage. Entréplanet välkomnar med en rymlig hall, tvättstuga och gästtoa. En halvtrappa ner har man garage och diverse förråd och en halvtrappa upp finns tre sovrum och badrum. Det översta etaget erbjuder ett väl tilltaget vardagsrum med öppen spis, stora fönsterpartier och utgång till altan i söder. Här finns också köket, en stor separat matplats med skjutdörrspartier ut mot altandäcket som löper utefter hela söderfasaden. Ett perfekt boende för familjen som hellre leker i trädgården eller slappar på altanen än målar fasad och fönster!

Sponsrade länkar
Partille / Sävedalen
Sotenäsvägen 54
Slutpris: 6 100 000 kr
Boarea/biarea: 120/44 kvm
Driftkostnad: 29 800 kr/år
Tomtarea: 802 kvm
Rum: 5 rum (3 sovrum)
Såld: 2017-08-25
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Hetaste inredningstrenderna i höst!
  Hetaste inredningstrenderna i höst!

  Hösten är på ingång och vi ser fram emot den i särklass mysigaste tiden på året. Chilli’s inredningsexpertJohanna Niva listatRde senaste trenderna

 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

  Bostad / Sverige / Västra Götaland / Sävedalen / Sotenäsvägen