Svenljungavägen 28 / Sexdrega / Svenljunga

Charmig villa / hyresfastighet

Slutpris
2 350 000 kr
Boarea/biarea
330/170 kvm
Totalareal
3 180 kvm
Rum
12 rum (8 sovrum)
Såld
2019-04-16
Bostaden är såld!

Denna villa på svenljungavägen såldes av oss 2019-04-16. Se alla våra försäljningar i Sexdrega samt även på svenljungavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sexdrega är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett centralt läge mitt i samhället väntar nu denna ståtliga pärla på ny ägare. Huset andas charm och karaktär anno 1782.

Här erbjuds chansen att sätta sin egen prägel på huset och alternativen är många då ytorna i huset öppnar alla dörrar. I huset kan man göra flertalet lägenheter och därigenom få in hyresintäkter. Vindsvåningen går dessutom att helt inreda och få till ytterligare lägenhet/lägenheter. Intill huset finns ytterligare en obebyggd tomt som ingår i köpet där det finns möjlighet att bygga ytterligare ett hus för den som så önskar. Huset passar dessutom ypperligt för den som vill göra om till 2-familjshus eller för den familj som vill ha lyxen att bo stort och fint i en riktigt stor 1-familjsbostad. Idag kombinerar ägarna bostad (ovanvåning) med verksamhet i huset (entréplan) vilket också är en klockren lösning för nästa ägare om så önskas.

På fastigheten finns friliggande, delvis isolerat garage med elvärme om totalt ca 120 kvm. Fastigheten är fiberansluten. Huset är till stora delar väl underhållet men renoveringsbehov föreligger på sina håll gällande badrum, kök, ytskikt, yttertak samt en översyn/åtgärd på värmesystemet.

Huset har en historia som gästgiveri samt en förfluten samhörighet med "Åkersta vin & spirituosahandel museum" som ligger intill.

I Sexdrega finns mataffär som även har post och service. I närheten finns dessutom förskola/skola, idrottshall, fotbollsplan, gym/cykelaffär, äldreboende, kyrka, pizzeria, bilverkstad, badsjö mm. Det finns goda bussförbindelser till Borås med hållplats ca 200m från huset.

Inom ett par minuters bilväg ansluter riksväg 27 som tar dig till Borås på ca 15-20 min. Från Borås ges sedan goda pendelmöjligheter till och från både Göteborg samt Jönköping.

Välkommen att boka in er till visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration