Sjöhagsvägen 23

Sjöhagsvägen 23

Slutpris

3 400 000 kr


Sjöhagen— Sjömarken— BORÅS

Sjöhagsvägen 23


Slutpris
3 400 000 kr

Sjöhagen— Sjömarken— BORÅS

Välkommen till Sjöhagen!

Sjöhagen är ett mycket populärt villaområde och omtyckt av barnfamiljer för dess närhet till såväl skola och förskola som skog och sjö. Vi har nu till försäljning en mycket välvårdad och välplanerad enplansvilla med bilfri innergård och lekplats. Lättskött trädgård med rymlig baksida i söderläge med stor altan och gräsmatta som inbjuder till lek. En stensatt uteplats med kvällssol erbjuds vid villans entré.

Villans entré har klinkergolv och tre garderober för ytterkläder och skor. Här finns även gäst-WC/badrum som är helkaklat med klinkergolv samt dusch. I direkt anslutning till hallen finns ett rymligt kök som är renoverat 2014 med bl.a vitmålade köksluckor, nytt kakel, ny bänkskiva med ny diskho samt nytt parkettgolv. Från köket når man tvättstuga och groventré som har klinkergolv och ny tvättmaskin och torktumlare från Asko (2013). Här finns även värmepump samt extra varmvattenberedare.

Vardagsrummet om 36 kvm rymmer både soffa och matsalsbord. Stort fönsterparti mot väster och utgång till insynsskyddad altan med sol från tidig förmiddag till kväll. I vardagsrummet finns en braskamin från Handöl.
Från den inre hallen når man de tre sovrummen, varav två är större. Sovrummen är ommålade 2012 och har parkettgolv och innehåller flertalet garderober.
Det större badrummet har vitt kakel och grått klinker och innehåller hörnbubbelbadkar, WC, tvättställ i kommod och vägg- & högskåp.

Hela villan har vattenburen golvvärme, larm finns installerat och trädgården har robotgräsklippare som ingår i köpet. Parkering sker i tillhörande carport (med el) som ingår i samfälligheten som även har en separat byggnad för cykelförråd mm.

Ca 3 minuters gångväg till buss och nära till påfart Rv 40 mot Borås och Göteborg. Strax intill finns också motionsslingor med utomhusgym. Trivsamt område med goda grannar. Nära lekplats och gott om lekkompisar.


Boarea/biarea
126/5 kvm
Driftkostnad
33 049 kr/år
Tomtarea
499 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2016-04-20

Mäklarhuset Borås kommersiella

Denna villa på Sjöhagsvägen såldes av oss 2016-04-20. Se alla våra försäljningar i Sjömarken samt även på Sjöhagsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.