Östad byväg 6

Östad byväg 6

Slutpris

5 250 000 kr


Sjövik— Lerum

Östad byväg 6


Slutpris
5 250 000 kr

Sjövik— Lerum

Välkommen till gemytliga och natursköna Sjövik och ett boende med mycket "Bullerbykänsla"

I gamla delen av Sjövik invid grusvägen finner man detta helt fantastiska hus, byggt ursprungligen på senare delen av 1800-talet. Som idag är ett varsamt renoverat och modernt boende om 238 kvm fördelat på 8 rok varav 5 sovrum. Två nyare helkaklade badrum, ett praktiskt arbetskök och en stor matsal med plats för många gäster eller den stora familjen. Genomgående smakfullt renoverat med moderna material och färger. Mycket detaljer i både färgsättning och materialval som skapar en homogen och lugn harmoni i hela huset. Plan trädgårdstomt om 682 kvm med två stora altaner i härliga soliga lägen i rogivande omgivningar samt en stor lekstuga om 2 våningar.
Från huset är det promenadavstånd till det mesta såsom grundskola årkurs med 1-5 och två förskolor, Hagströms Lanthandel, naturupplevelser och svalkande bad vid bl a Prästens brygga (sandstrand och klippor). Gillar man båtliv så finns det en fin båthamn i området. Bra kommunikationer med buss eller bil, med buss tar det ca 45 minuter till centrala Göteborg och ca 20 minuter till Alingsås. Det är endast en mil till Gråbo med vårdcentral, apotek och välsorterade affärer. Sjövik ger begreppet en levande landsbygd en ny dimension med alla möjligheter till upplevelser i närliggande områden och på orten.


Boarea
238 kvm
Driftkostnad
45 750 kr/år
Tomtarea
682 kvm
Rum
8 rum (5-6 sovrum)
Såld
2021-11-10

Mäklarhuset Lerum

Denna villa på Östad byväg såldes av oss 2021-11-10. Se alla våra försäljningar i Sjövik samt även på Östad byväg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.