Torstövägen 42 / Sjövik / Lerum

Sjövik, stor villa med ett mycket bra och barnvänligt läge

Slutpris
2 500 000 kr
Boarea
171 kvm
Driftkostnad
43 750 kr/år
Tomtarea
1 141 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2020-01-30
Bostaden är såld!

Denna villa på torstövägen såldes av oss 2020-01-30. Se alla våra försäljningar i Sjövik samt även på torstövägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sjövik är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I trivsamma och natursköna Sjövik finner man detta trivsamma och centralt belägna boendet med en härlig atmosfär. Det är promenad- och cykelavstånd till det mesta, grundskola årskurs 1–5, två förskolor, Hagströms Lanthandel, naturupplevelser och svalkande bad i Mjörn vid bland annat Prästens brygga (sandstrand och klippor). Gillar man båtliv så finns det en fin båthamn inom bekvämt gångavstånd. För den idrottsintresserade finns Sjöviks SK som är mycket aktiva i samhället. Bra kommunikationer med buss eller bil, det tar ca 40–45 min med buss till centrala Göteborg från busstationen och ca 20 minuter till Alingsås. Det är endast en mil till Gråbo med vårdcentral, apotek och välsorterade affärer. Sjövik ger begreppet en levande landsbygd en ny dimension med alla möjligheter till upplevelser i närliggande områden och på orten.

Belägen en som hörntomt och en känsla av fritt läge utan insyn kan man skapa sig ett behagligt boende i detta område. Här kommer man till en välkomnande entré, här finns det både ett garage och parkeringsplatser samt en lummigt belägen uteplats utanför köket med eftermiddags- och kvällssol. Man kliver in i en ljus och väl tilltagen hall med ett litet kapprum. Från hallen når man sovrum 1 som är beläget direkt till höger, ljus färgsättning och plats för stor säng och ett arbetshörn. Det stora ljusa vardagsrummet i vinkel har parkettgolv och en ljus modern färgsättning, kamin för kulna dagar och utgång till uteplats i söder. Vardagsrummet är väl tilltaget och rymmer både den stora soffan och matsalsmöblerna. Praktiskt arbetskök och plats för matbord i burspråket som vetter entrésidan. Innanför köket så ligger sovrum 2 och även här en ljus färgsättning och plats för säng och arbetshörn, man når också uteplatsen på entrésidan härifrån. Tvättstugan ligger också praktiskt invid köket och har en egen entré från utsidan. Badrummet på entréplan ligger i hallen utanför köket. Övre plan har en möblerbar hall och knyter på ett smidigt sätt ihop rummen. Här finns huset andra badrum och sovrum 3 och 4, sovrummen är väl tilltagna och båda rymmer stora dubbelsängar och arbetshörn.


Varmt välkomna på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.