Valhallagatan 3B / Valhall / Skara

Nyrenoverad TREA på Valhallagatan!

Slutpris
269 000 kr
Boarea
ca 77 kvm
Avgift
4 518 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3
Såld
2019-06-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på valhallagatan såldes av oss 2019-06-24. Se alla våra försäljningar i Skara samt även på valhallagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Valhall är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna nyrenoverade trerummare på Valhallagatan 3B!

Här möts ni av stilrena och fräscha ytskikt, fräscht badrum och bra planlösning.
Bostaden erbjuder även sociala ytor, härlig rymd och ett vackert laminatgolv som följer genom hela bostaden.

Fiber ingår i månadsavgiften!

En promenad på c:a 10 minuter tar dig in till centrum med alla små trevliga butiker och caféer.

Varm välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Marieberg / Valhall

Marieberg är ett flerbostadsområde som oftast benämns som Valhall. Bostäderna är uppförda under 60- och 70-talet. I området finns en närbutik, förskolan Myrstacken och låg- och mellanstadieskolan Marieberg. Söder om området finns handelsområdet Coop.

Nöje

I Skara finns det många butiker som kan tillfredsställa alla behov för din shoppingrunda. Inne i centrum finns det många mysiga butiker som erbjuder både fynd och upplevelser i en unik medeltidsmiljö. När du tröttnat på all shopping kan du besöka ett av alla de caféer eller restauranger som finns och som erbjuder allt från libanesisk mat till svensk husmanskost. Skara är inte bara centrumhandel, i båda ändarna av staden finns det köpcentra som erbjuder shopping av allra högsta kvalité. Vid Skaras norra infart finns Julahuset med ett flertal butiker, restauranger och hotell med full service. Vid Skaras södra infart finns det även där flera butiker med ett stort och varierat utbud.

Sport & Fritid

I östra delen av Skara finner ni Vilans Fritidsområde som är ett modernt och komplett motion- och idrottsområde som ger bra träningsmöjligheter för kommuninvånarna och föreningslivet. Här finns idrottshall, simhall och ishall, öppet året runt, även flertalet natur- och konstgräsplaner för fotboll och snabba friidrottsbanor från Mondo. I centrum finns en mycket trevlig bowlinghall med restaurang.

Kommunikationer

Buss från Valhall med täta avgångar tar dig in till centrum. Vidare är det bra kommunikationer om du vill ta dig till närliggande kommuner med buss.

Familjeliv

I området finns en närbutik, förskolan Myrstacken och låg- och mellanstadieskolan Marieberg. Söder om området finns handelsområdet Coop.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.