Hedeforsvägen 20A / Stenkullen - Hedefors / Stenkullen / Lerum

Kvadratsmart radhus i högt och sjönära läge

Slutpris
3 400 000 kr
Boarea
112 kvm
Driftkostnad
30 740 kr/år
Tomtarea
208 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2019-03-31
Bostaden är såld!

Denna villa på Hedeforsvägen såldes av oss 2019-03-31. Se alla våra försäljningar i Stenkullen samt även på Hedeforsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stenkullen - Hedefors är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På Hedeforsvägen 20A finns nu detta väl omhändertagna radhus byggt 1985 till försäljning. Här kliver du in i ett kvadratsmart, ljust och mysigt hem om fem rum och kök med fräscha ytskikt, bra förvaringsmöjligheter och fin utsikt. Ett boende i bra skick med utmärkt planlösning, harmoniska färger och fönster i flera väderstreck. Altanen på baksidan bjuder på morgonsol och badrocksavstånd ner till den privata bryggan, solen kommer tillbaka på eftermiddagen och är kvar tills den går ner.

Här välkomnas vi av en funktionell och yteffektiv hall, och efter det finner vi ett socialt, modernt och välplanerat kök med vita väggar och gråmålade väggar och linoleumgolv. Vidare finns här ett ljust och hemtrevligt vardagsrum med vackert ljusinsläpp, fin utsikt och naturlig plats för soffa och soffbord. Huset har tre härliga sovrum och två badrum.

Här finns alla möjligheter att njuta av utomhuslivet på en lättskött gaveltomt med ett förråd. Dessutom erbjuder fastigheten en solig och underbar balkong med sol hela eftermiddagen och kvällen samt en stor, solig och lättmöblerad altan med sol hela eftermiddagen, kvällen och plats för soffgrupp.

Med ett av Stenkullen - Hedefors bästa lägen, alldeles intill Sävelången, har du nära till både Hedefors bruk och Pendelstationen i Stenkullen. Här finns allt för familjen som vill kunna njuta av det bästa Stenkullen - Hedefors har att erbjuda.
Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Ett smart val i Stenkullen

Centralt beläget utmed västra stambanan, mellan Floda och Lerum, ligger Stenkullen. Här ger omgivningarna många och vackra naturupplevelser samtidigt som man bor med ett bekvämt och kort pendelavstånd till både Göteborg och Alingsås. Stenkullen är kommunens centralort för verksamhetsutveckling och under hela 1900-talet har orten varit platsen för industriell utveckling i små och medelstora företag.

Service och Skola

Stenkullen har ett eget litet centrum med både närbutik och restauranger. Det finns flera förskolor att välja mellan, däribland Knattebo Förskola på Ölslandabyvägen. Bor du i Hedefors By ligger förskolan i området, i Brf Hedefors By. Stenkulans skola, som har elever från förskola till åk 9, har inriktning "Aktiv fritid". Närmaste vårdcentral och BVC ligger på ca 3 km avstånd i Floda.

Natur och Fritid

I Stenkullen finns ett nav med idrottsanläggningar som ishall, friidrotts- och handbollsplan inklusive ett sportcentrum med gym. Närbeläget ligger två vackra naturreservat som nås via en mindre promenad från centrum. Dit kan du bege dig för att bara gå en promenad och njuta av utsikten. Kommer du på våren blommar hägg, aplar och hagtorn rikligt. Nere vid ån möts du av frodig och skuggande grönska. Under sommarhalvåret betas hagarna i området av kor och får. Ett populärt utflyktsmål är Nääs slott, vars historia går ända tillbaka till 1529 och som med sin orörda 1800-talsinteriör är unikt för Skandinavien. Passa på att fira midsommar här, njut av en god slottslunch eller ha det gott vid sjö och natur, sommar som vintertid.

Kommunikationer

Det finns goda kommunikationer mellan orterna i kommunen samt med Göteborg och Alingsås. Stenkullen har sin egen pendelstation där du kan parkera för att sedan smidigt ta dig vidare utan parkeringsproblem och trängselavgifter i Göteborg. Med tåget är man mitt inne i Göteborgs centrum på 24 minuter. Med bil tar det en halvtimme på tvåfilig motorväg utan stopp för rödljus eller vägkorsningar.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.