Hedeforsvägen 20A / Stenkullen - Hedefors / Stenkullen / Lerum

Kvadratsmart radhus i högt och sjönära läge

Slutpris
3 400 000 kr
Boarea
112 kvm
Driftkostnad
30 740 kr/år
Totalareal
208 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2019-03-31
Bostaden är såld!

Denna villa på Hedeforsvägen såldes av oss 2019-03-31. Se alla våra försäljningar i Stenkullen samt även på Hedeforsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stenkullen - Hedefors är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På Hedeforsvägen 20A finns nu detta väl omhändertagna radhus byggt 1985 till försäljning. Här kliver du in i ett kvadratsmart, ljust och mysigt hem om fem rum och kök med fräscha ytskikt, bra förvaringsmöjligheter och fin utsikt. Ett boende i bra skick med utmärkt planlösning, harmoniska färger och fönster i flera väderstreck. Altanen på baksidan bjuder på morgonsol och badrocksavstånd ner till den privata bryggan, solen kommer tillbaka på eftermiddagen och är kvar tills den går ner.

Här välkomnas vi av en funktionell och yteffektiv hall, och efter det finner vi ett socialt, modernt och välplanerat kök med vita väggar och gråmålade väggar och linoleumgolv. Vidare finns här ett ljust och hemtrevligt vardagsrum med vackert ljusinsläpp, fin utsikt och naturlig plats för soffa och soffbord. Huset har tre härliga sovrum och två badrum.

Här finns alla möjligheter att njuta av utomhuslivet på en lättskött gaveltomt med ett förråd. Dessutom erbjuder fastigheten en solig och underbar balkong med sol hela eftermiddagen och kvällen samt en stor, solig och lättmöblerad altan med sol hela eftermiddagen, kvällen och plats för soffgrupp.

Med ett av Stenkullen - Hedefors bästa lägen, alldeles intill Sävelången, har du nära till både Hedefors bruk och Pendelstationen i Stenkullen. Här finns allt för familjen som vill kunna njuta av det bästa Stenkullen - Hedefors har att erbjuda.
Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration