Hedeforsvägen 20A

Hedeforsvägen 20A

Slutpris

3 400 000 kr


Stenkullen - Hedefors— Stenkullen— Lerum

Hedeforsvägen 20A


Slutpris
3 400 000 kr

Stenkullen - Hedefors— Stenkullen— Lerum

Kvadratsmart radhus i högt och sjönära läge

På Hedeforsvägen 20A finns nu detta väl omhändertagna radhus byggt 1985 till försäljning. Här kliver du in i ett kvadratsmart, ljust och mysigt hem om fem rum och kök med fräscha ytskikt, bra förvaringsmöjligheter och fin utsikt. Ett boende i bra skick med utmärkt planlösning, harmoniska färger och fönster i flera väderstreck. Altanen på baksidan bjuder på morgonsol och badrocksavstånd ner till den privata bryggan, solen kommer tillbaka på eftermiddagen och är kvar tills den går ner.

Här välkomnas vi av en funktionell och yteffektiv hall, och efter det finner vi ett socialt, modernt och välplanerat kök med vita väggar och gråmålade väggar och linoleumgolv. Vidare finns här ett ljust och hemtrevligt vardagsrum med vackert ljusinsläpp, fin utsikt och naturlig plats för soffa och soffbord. Huset har tre härliga sovrum och två badrum.

Här finns alla möjligheter att njuta av utomhuslivet på en lättskött gaveltomt med ett förråd. Dessutom erbjuder fastigheten en solig och underbar balkong med sol hela eftermiddagen och kvällen samt en stor, solig och lättmöblerad altan med sol hela eftermiddagen, kvällen och plats för soffgrupp.

Med ett av Stenkullen - Hedefors bästa lägen, alldeles intill Sävelången, har du nära till både Hedefors bruk och Pendelstationen i Stenkullen. Här finns allt för familjen som vill kunna njuta av det bästa Stenkullen - Hedefors har att erbjuda.
Välkommen på visning!


Boarea
112 kvm
Driftkostnad
30 740 kr/år
Tomtarea
208 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2019-03-31

Mäklarhuset Lerum

Denna villa på Hedeforsvägen såldes av oss 2019-03-31. Se alla våra försäljningar i Stenkullen samt även på Hedeforsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.