Öja Kronelund

Öja Kronelund

Slutpris

325 000 kr


Öja— Stenstorp— Falköping

Öja Kronelund


Slutpris
325 000 kr

Öja— Stenstorp— Falköping

En egen oas inbäddad i grönska

Med vackra vyer över Skogastorps naturreservat ligger detta charmiga 1800-talstorp som inbjuder till avkoppling, bort ifrån stadens brus och stress till rogivande fågelkvitter och vacker natur. Här har charmen bevarats väl med faluröd fasad, vita knutar och lertegeltak. Interiört ligger massiva furuplankgolv och centralt finns murstock med ansluten vedspis och gjutjärnskamin, perfekt såväl för uppvärmning som matlagning. I entréplan finns ett sovrum och i ovanplan finns loft med plats för övernattande gäster. Grunden har under senare år grävts ur och gjutits igen, en äldre välvd jordkällare har bevarats vilken nås från sovrummet. Djupborrad brunn finns med nyare pump. Solceller på tak ger enklare strömförsörjning (12V). På fastigheten finns även vidbyggd del med snickarbod, förrådsutrymmen och utedass.

Närheten till Skogastorps naturreservat gör detta till det perfekta läget för natur- och kulturintresserade med en unik flora och kulturbygder med fornlämningar. 5 km från fastigheten ligger Stenstorp som erbjuder bl.a. tågstation längs Västra Stambanan, livsmedelsbutik, museum, pizzeria och utomhusbad. Öja är dessutom beläget mitt emellan Falköping och Skövde där större utbud av butiker och restauranger finns att tillgå.

Välkommen på visning av detta naturnära torp!


Boarea
48 kvm
Driftkostnad
3 714 kr/år
Tomtarea
760 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2022-09-02

Mäklarhuset Falköping

Denna fritidshus på Öja Kronelund såldes av oss 2022-09-02. Se alla våra försäljningar i Stenstorp samt även på Öja Kronelund.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.