Sök Meny
Såld

Falköping / Stenstorp / Storgatan 26

Rymlig villa i gott skick med centralt läge

Vi har nu möjlighet att förmedla denna nyrenoverade villa i 1 1/2 plan med anor från 1800-talet centralt belägen i Stenstorps samhälle. Fastigheten har genomgått omfattande renoveringar med bl.a. nytt kök, nytt värmesystem, nytt tak, tilläggsisolering, nya fönster m.m. Med generösa ytor för umgänge samt en stor och trevlig trädgård gränsande till ån Pösan, erbjuder denna fastighet en stor mängd möjligheter. Gott om förvaringsutrymmen och stort separat garage. Ett stenkast från bostaden finns Stenstorps nya skola (årskurs 0-9), livsmedelsbutik, vårdcentral, folktandvården, utomhusbad samt tågstation med bra tågförbindelser. Ett samhälle som har mycket att erbjuda. Varmt välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Falköping / Stenstorp
Storgatan 26
Slutpris: 1 775 000 kr
Boarea/biarea: 160/54 kvm
Driftkostnad: 29 514 kr/år
Tomtarea: 1 775 kvm
Rum: 7 rum (5 sovrum)
Såld: 2017-06-30
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Hetaste inredningstrenderna i höst!
  Hetaste inredningstrenderna i höst!

  Hösten är på ingång och vi ser fram emot den i särklass mysigaste tiden på året. Chilli’s inredningsexpertJohanna Niva listatRde senaste trenderna

 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

  Bostad / Sverige / Västra Götaland / Stenstorp / Storgatan